Pembesarelle2 Minikaam-60 Ben 1 tane kullanıyordum 2 taneye çıkardık çok şükür günü rahat geçiriyorum canım
Minikaam-60 Ekincik leblebi biraz daha yatistiriyor bi avuc leblebi ye yarim saat dik otur midedeki asitli suyu alıyor cnm
Matilda08 Minikaam-60 amin hepimiz icin insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde minik meleklerimizi kucagimiza alalim
06Pembemavi80 Minikaam-60 7+5 az kanama sebebiyle proluton yaptırdım kalcam bacağım ağrıyor. Üzerine grip oldum faranjitte artısi😔Rabbim şifa verr🤲
Betullkndl 7+5 mide bulantısı ve mide yanması psikolojik olarak berbatım prilam bile bazen yaramıyor. Ne zaman bitecek bu bulantılarr
Minikaam-60 Betullkndl gercekten cok zor hayyattan zevk alamitor insan mide yanmasi icin bir onerim olaxak canim 1 avuc leblebiyi ye yatim saat dik otur midedeki asitli suyu aliyor iyi geliyor bana denemelisin cnm
tgb0104 Minikaam-60 Bende sizinle birebir aynıyım benim bu halsizlik kolumun kalkmaması 7. Haftada başladı şuan 8+ 5 deyim yeni yeni kendime geliyo gibi hissediyorum, bende folik asit ve guatır ilacı kullanıyorum ve tahlillerim iyi çıktı çok şükür
Minikaam-60 tgb0104 ben gece yatmadan icecegim ilaclarimi mide bulantisi yapmamasi icin siz nsl kullaniyorsunuz
Nezahatozen Asırı halsizim zorla iş yapıyorum miğdem asırı bulanıyor sabahları özellikle yedikten sonra miğdem bulanıyor yorgunum ama uyuyamıyorum devamlı bi tuvalet faslı 6+4
06Pembemavi80 Minikaam-60 amin inşaallah tatlım zaman hemen de geçiyor valla sağlık versin Rabbim hepimize🤲
Gizem1504 Minikaam-60 adet tarihime göre 5 haftalığım bende daha doktora gitmedim az daha bekliyorum sürekli uyku ve bel ağrım var ara ara sağlıkla gelsinlerde