Minikaam-60 6+1 Aşırı halsizim hep yatmak istiyorum uyumak elim kolum kalkmıyor Bas ağrım oluyor iştahsızlık başladı karnım ac olunca midem bulanıyor Yemek yiyince midem yanıyor Baya zorlanıyorum Tahlillerim iyi cikti folik asit ve guatr ilaci aliyorum sadece 😨☹ sizlerin nasil geciyor nasıl baş ediyorsunuz kızlar?
Kbryagci38 Minikaam-60 7+3 ve aynen dediğin gibi halsizlik uyku sersemlik hayattan bıkmışlık . Herşeyi canım istiyor yiyorum sonra da pişman oluyorum midem yanıyo bulanıyo siz kalp atışı için gittiniz mi ultrasona bu arada ?
minikfasulyeannesii Minikaam-60 Baş ağrısı dışında herşey var gece yatmadan önce 2 tane Prilam Dr alıyorum ertesi güne kadar midem bulanmıyor içmediğim zaman bulanıyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizim şikayet ettiklerimizi yılladır yaşamayan var yine de her halmize çok şükür. kalp atışını duydunuz mu 💐🦋
Pembesarelle2 Minikaam-60 7+5 olduk bulantı ilacı kullanıyorum bulantı konusunda rahatım sadece uyku veriyor ve halsizim bir şey yapmak istemiyorum Her gün az da olsa yürürüş yapıyorum temiz hava çok iyi geliyor
Minikaam-60 Kbryagci38 aynen psikolojim bozuluyor uzuluyorum boyle oldukca. önümüzdeki hafta salı gidecegim
Minikaam-60 minikfasulyeannesii aynen öyle dediğiniz gibi rabbime şükürler olsun bende 2 nisanda gidecegim kalp atışı icin ins duyariz 🙏🌸
Minik122020 bende bugun randevum vardı 6+3 kese 15 milim bebek daha gozukmedi on gun sonra gidicem rabbim duymayı nasıp eder inşallah ve mide bulantısı halsızlık arada kasık bel agrısı bendede var
Minikaam-60 Minik122020 Minik122020 inşallah canim hepimiz hayırlısıyla duyalim kalp atışlarını 🤲 bu gunlerimiz oyle boyle geçer
Matilda08 Merhaba bende 6+2deyim.kasik sancisindan dolayi bugun muayene oldum bebek iyi kalp atisi da normal ama kanama var kese arkasinda denildi.igne verdiler bi seferlik,progestan kapsulu de vajinadan aliyorum.insallah hersey yolunda gider
Minikaam-60 Pembesarelle2 aynen bende onu fark ettim oğlumu okuldan almaya gittim mesafede var biraz cok iyi geldi hemde acıldım uykumda dağıldı biraz daha artarsa mide bulantilarim bende ilac yazdiririm banada iyi gelir inş 🤲
Pembesarelle2 Minikaam-60 Ben 1 tane kullanıyordum 2 taneye çıkardık çok şükür günü rahat geçiriyorum canım
Matilda08 Minikaam-60 amin hepimiz icin insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde minik meleklerimizi kucagimiza alalim