FKRKS29 Minikaam-60 bizde bugün 5+0 olduk kasik agrisi oluyo bazen sancı gibi , gaz sorunu oluyo bide uyku dediğiniz gibi sürekli uyuyabilirim şimdilik bu kadar Sağlıklı hayirli evlat olsunlarda ❤️🥰
Tictack Bende 5+ 4 um çok halsızlık var hiçbişe yapasım yok tansiyonum biraz düşük ara ara kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor. Açken mide bulantım var. Sadece keseyi gördük henüz. Bu haftalrda cinsel birliktelik yaşıyor musunuz anneler?
Minikaam-60 Tictack 2 gun once sordum kanama olmadığı ve düşük riski olmadigi surece cinsel birliktelik olabilir doguma kadar dedi doktor
Esoanne Minikaam-60 bende 6+2 yim 4 nisana kalp atışı için randevu aldım. 3 nisanada çekebilirim sabırsızsızım. 5+3 den beri mide yanması halsizlik mide bulantısı baş ağrısı bu nedir yaaa
Gizem1504 Minikaam-60 adet tarihime göre 5 haftalığım bende daha doktora gitmedim az daha bekliyorum sürekli uyku ve bel ağrım var ara ara sağlıkla gelsinlerde
Minikaam-60 Gizem1504 amin inş cnm bende 5+6 gittim keseyi gorduk sadece smdi kalp atisi bebek icin bekliyoruz rabbim saglikli hamilelikler nasip etsin hepimize 🌸🤲
Tictack Minikaam-60 2 nisanda ne kadarlik olacaksiniz acaba? Bizde 5+3 te gittik ssdece keseyi gördük 10 gün sonra cagirdi bizide ama bayram giriyor 7+1 de gitsem duyar miyiz kalbini diye düsündüm ya
Minikaam-60 Tictack 6+6 olacagim kalp atisini duymasamda en azindan kontroole gitmis gibi sayarim cuma tekrar alirim randvu