Lavinya21 Momcrn öyle yapacağım teşekkür ederim ama 0-3 ay çabuk küçülmezmi 3-6 ay almak daha iyi olmaz mı?
Berna_59 Lavinya21 ayyy çok tatlılarrrr 🥰🥰 bende haziran da doğuracağım inşallah kızıma bende ciciler aldım bina önce doğsada giydirsem diye sabırsızlanıyorum 🙈🙈🌸
GuzelMelegimm Lavinya21 3-6 aylıksa çok yanlış tercih etmişsin. 3-6 ayı çocuk 2 aylıkken falan giymeye başlıyor. Ağustos en sıcak ay. Kesinlikle kısa kollu almalısın. İlk 1 ay uzun kollu sonra eylül ekime kadar kısa kol
Lavinya21 GuzelMelegimm yani ,0-3 var ama çok almadım kimsede söylemiyordu bende genelde 3-6 ay aldım ya 🤷 alicam artk ne gerekiyorsa bilemedim ki
GuzelMelegimm Lavinya21 bende temmuz başında doğum yapcam 2.Doğumum. Kızımda haziran son doğumlu. Yardımcı olurum istersen
Berna_59 Lavinya21 bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için 7 haftalıkken kürtaj oldum bu ikinci Rabbim nasip ederse inşallah haziran da kucağıma alacağım 🙏♥️
GuzelMelegimm Lavinya21 özelden yazayım dedim ama beceremedim yazabilirsen sen yaz numara vereyim ordan daha rahat yardımlaşırız
ZeyHus33 Lavinya21 23+2 gunluguz Bende temmuz Dogurcam galiba Ama çok tatlı bunlar ya Yicem biran önce gelseler sağlıklı tabikide zamanında ama Zaman geçmiyor gibi sanki bende aldıkça Hoşuma gidiyor benimde 3 üncü ama ilki yaşıyor gibiyim
Lavinya21 ZeyHus33 dimi yaa çok güzel bir duygu dünyaya kendinden bir parça getirmek sağlıkla hayırlısıyla gelsinler❤️
ZeynepDuru17 78_aysenur_78 maşallah canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bı aksilik çıkmaz Allah’ın izniyle 🥳🤍
NGold Lavinya21 Ben de kızımın kıyafet alışverişini tamamladım ama kendimi durduramıyorum resmen o kadar tatlılar ki 😍 yaz bebeği olacakları için ben şortlu tulumlu kısa kollu ve askılı zıbın gibi seyleri çok aldım ilk 3ay için 😍