ZeynepDuru17 78_aysenur_78 maşallah canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bı aksilik çıkmaz Allah’ın izniyle 🥳🤍
Berna_59 Lavinya21 bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için 7 haftalıkken kürtaj oldum bu ikinci Rabbim nasip ederse inşallah haziran da kucağıma alacağım 🙏♥️
Berna_59 Lavinya21 aminnn inşallah hepimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🙏🌸
Selinmoon Lavinya21 Oyyyy yerimmmm bunları 🥰 ismi ne olacak canım ❤️ bu arada yeşil olana bayıldım nereden aldığını öğrenmek istiyorummmmmm
Lavinya21 Selinmoon yaa teşekkür ederim teyzoşumuuz ismini Lavin koyucaz ❤️ çok beğendiysen hediye gönderiyim ya🌷
Momcrn Selinmoon trendyoldan aldım canım https://ty.gl/ny3hu6yho1 instagramdada çok var aldım hep ben güvenilir sitelerden ama bu tulumlar çok güzel kumaşı falan çok kaliteli ben 3-4ay aldım 0-3 çok küçük olur
Selinmoon Lavinya21 Hahaah biz de Lavin koyacağız 😂😂 canım adaşlar 😍 yaaa çok incesin çok teşekkür ederizzzzz 🥰🥰
Syda01 Lavinya21 cok tatli hepsi saglikls giydirmek nasip olsun insallah benim ilki erkek bu da erkek ona guvendigimden mi neyse bise almadik daha
Lavinya21 Syda01 aminn teşekkür ederim cümlemize inşAllah ❤️ ilk bebisten kalan varsa çok bişey almayın bence de