senaall cakebabe bebek arabası aldık, korbell çöp kovası aldım bi kaç paket bez almıştım bi de alt açma örtüsü aldım geçen gün indirimdeydi 😀
Ketii 2prensesannesiiii ben de sezeryan olmayı düşünüyorum ilk gebeliğim. 22. Haftada tarih veriyo mu doktor
Maviii_98 cakebabe 20+3 daha başlayamadık. Biz kıyafet öncesi araba ousrt beşik fln almak istiyoruz ama karar veremiyoruz bir türlü beğenmiyorum. Siz başladınız mı?
cakebabe Maviii_98 evet ben araba beşik ve puseti hallettim oda yapmayı düşünmüyorum dolap bakıyorum şuan büyüklerden bi o bi ana kucağı vs kaldı
2prensesannesiiii Ketii 22 hafta çok erken gün almak için benim 2. Gebelik ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak ben kızımda 37 haftamda gün almıştım 38+2 ye 37+6 da doğum oldu kızım erkenci davrandı 🥰 sağlıkla vaktinde gelsin minnoşlar 🙏
Maviii_98 cakebabe araba ve beşiği nasıl tercih ettiniz acaba? Ana kucağı içinde ben elele markasına baktım sadece.
Haticeakgul Leylaaaaa sizinle aynıyız 18+2 bizde cinsiyetlerimizde aynımı biz kiz 🩷 bekliyoruz ikinci doğumum olacak sezaryan