Hatice_0691 Burda 🐣 19+4 olduk bazen kaşığımın altında damar atar gibi birsey hissediyorum ama anlamıyorum doktorum 20.ci hafta da hissedersin ancak demişti bana da
Busraoz Dilara_0 Benim de 2.gebeliğim 17.haftadan beri hissediyorum. 17’de belli belirsizdi günde 1 belki hiç 18/19 da daha çok hissetmeye başladım. Şimdi eşim elini koyunca hissediyor 😍
Dilara_0 Busraoz 2. Gebelikte çok daha erken hissediliyor nedense sebebini bilmiyorum ama çok güzel. Benim de eşim hissediyor son 2 haftadır aynı sizin yazdığınız gibi bende de. Rabbim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla bacım ❤️
Ebrucar 17+4 hareketlerini hissetmeye başladım. Bağırsak hareketi olma ihtimali yok bebek hareket edince vurduğu yerlerde hafif sızı oluyor. İlk gebeliğim olduğu için başlarda ne olduğunu anlamamıştım ama artık eminim ❤️❤️❤️
senaall cakebabe bebek arabası aldık, korbell çöp kovası aldım bi kaç paket bez almıştım bi de alt açma örtüsü aldım geçen gün indirimdeydi 😀
Maviii_98 cakebabe 20+3 daha başlayamadık. Biz kıyafet öncesi araba ousrt beşik fln almak istiyoruz ama karar veremiyoruz bir türlü beğenmiyorum. Siz başladınız mı?
Moorbit 21+0 🤗🤗 aşırı nefes darlığı ve halsizlik var ben de. Bir şeyim mi eksik acaba? Yarın randevum var kız dediler ama kesin değildi inşallah netleşir
miko1297 18+5 olduk bizde 💕 bende daha çok hafif hissediyorum hareketlerini bide ilk gebelik olduğu için emin de değilim
beyza3461 19+2 yiz biz de ☺️ Cinsiyetimiz yeni netleşti. 2-3 haftaya detaylı ultrason yapacağız dedi doktor. 2. Hamileliği olup yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi? ☺️💟
Ketii 2prensesannesiiii ben de sezeryan olmayı düşünüyorum ilk gebeliğim. 22. Haftada tarih veriyo mu doktor