Pinaryyy Eternal_8 içim rahatladı şuan en azından benim gibi düşünenler varmış diyorum kendimi sorgulamaya başlamıştım çünkü 😀
Nalinnn14 Pinaryyy 1-2 sn falan sürüyo geçiyo hemen gülmekten başka bişey yapmıyorum 😂😂 zaten nadiren oluyo her hareket de değil artık içerde ne yapıyorsa bıcırık 😂
ZeyHus33 Pinaryyy çok güzel bir duygu bence 23 haftaligim Bagzen Öyle hareket ediyor ki ay noluyor diyorum Hareket etmedigindede korkuyorm günlük hareket ediyor uzaniyorm bakiyorm hareket ediyor şükür djyorum
Pinaryyy ZeyHus33 tabi bebeklerin hareket etmesi de önemli bişeymiş aslında duygu açısından eminim güzeldir ama huylanma dürtüsü içimde var gibi şuan ama tam hissetmediğimden bilemiyorum da belki de kendi kendime kuruntu yapıyorumdur şuan önyargılı davranıyorumdur inşallah bende tam olarak hareketlerini hissettiğimde sizin gibi düşünüp rahat ederim
Busraoz Deletedmom_89 Çiğ et mi? Şöyle düşün seni duyan, hareket edebilen, elleri ayakları olan, seni hissedilen bir varlık. Düşündüğünün çok ötesinde değil mi sence de? Hayatta sadece tanıyan, sadece seni hissedebilen, sadece seni anlayabilen bir varlık🤍
Damlanur0524 Pinaryyy hiç bişey yapmadım ne yalan söylim öyle alışmaya çalıştım ama ilk zamanlar oluyo abartacak kadar olmuyo emin olun
Esra_Omer_21 Pinaryyy huylanma değilde bazen çok rahatsız ediyor şuan olduğu gibi sanki derimi yırtacak gibi
Pinaryyy biranne__ bebeğin yuvarlanması demek karın içinde deprem etkisi yaratmak gibi bişey olsa gerek işte bundan bende çok huylanırmışım gibi geliyor 🙈
biranne__ Pinaryyy bide o sıra öyle bi ağırlık yüklüyor ki spa bunu son haftalarda yaparsa yandım galiba 😅
Esra_Omer_21 Pinaryyy bazen ewt yeri daraldıkça hareketlerde can acıtıyor tabi çok güzel bi duygu o ayrı mesele☺️ama bazen kaburlarıma batıyo sanki bazende derimi çok çekiştiriyor☺️şuan hareketlerinden yatamıyorum 🥹
nurcan05 Pinaryyy benim kız sakin doğurcam artık zaten sizin o kadar hareketli olursa görürsünüz artık 😅
Civciv53 Pinaryyy al benden de o kadar 🤣 aynı şeyleri bende düşünüyordum. Ablamın karnında böyle döndüğünü kafası ayağını falan tutturmaya çalışmıştı ablam ay çok garip bir duygu ben kediye bile elleyemem kemikleri oynuyor diye 🤣 ama bu ikinci gebeliğim ilk kızımı 19. Haftada kaybettim hiç hissedemedim. Şuan 17+5 im hafif hafif hissediyorum. Ama bu sefer hissetmek içinde can atıyorum 🥰
Pinaryyy Civciv53 sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah 🙏🏻🌸 annemde merak etme hoşuna gidecek diyor o da gençken benim gibiymiş başkalarının karnına bakmış dokunamazmış öyle yani hamilelerde. Ama sonra kendi hamileliğimde o huylanmalarım olmamıştı demişti. Ama şimdi başkalarına hala öyle😀