Pinaryyy Şuan bebeğin hareketlerini tam anlamıyla hissetmiyorum ama hissedersem huylanacakmışım gibi geliyor. Çünkü başkalarında hareket eden hamile karnına bakamıyordum. Bu ilginç durumu benim gibi yaşayanlar var mı aramızda merak ediyorum ?
Deletedmom_89 Pinaryyy bende içimde çiğ bir et olduğunu düşünüp duruyorum ve mide bulantısı geçiriyorum kendime kızıyorum ne alaka bu düşünce ne alaka diyorum ama düşünüyorum kafayı yiyorum
nurcan05 Pinaryyy valla benim kız o kadar hareketli değil edince hoşuma gidiyor çok ama davul çalmıyor içimde öyle kıpır kıpır değil 🤭😅
biranne__ Pinaryyy sadece yuvarlanmasından huylanıyorum ama kurban olurum bn onun hareketlerine etsin yeterki istediğini yapsın paşam 💙💙
Cemiledag Dünyadaki en güzel duygu olduğunu hissedeceksin azcık kıpırdamayı kessin korkacaksın kıpırdadadıkça mutlu olacaksın kesinlikle huylanıcağını düşünmüyorum 😀
Cemiledag Pinaryyy rica ederim ben sohbet ediyorum artık kızımda bana tepki veriyor tarif edilmeyecek duygular umarım allah isteyen herkese nasip eder 🙏
Pinaryyy Pamuk o kadar mı güzel ya ben çok acayipim gıdıklancakmışım hissi ya da o tarif edemediğim huylanma hissinden endişe ediyorum 😂😆
Busraoz Deletedmom_89 Çiğ et mi? Şöyle düşün seni duyan, hareket edebilen, elleri ayakları olan, seni hissedilen bir varlık. Düşündüğünün çok ötesinde değil mi sence de? Hayatta sadece tanıyan, sadece seni hissedebilen, sadece seni anlayabilen bir varlık🤍
Pinaryyy biranne__ bebeğin yuvarlanması demek karın içinde deprem etkisi yaratmak gibi bişey olsa gerek işte bundan bende çok huylanırmışım gibi geliyor 🙈
Eternal_8 Hamile arkadaşlarıma şuan içinde insan var resmeeen! İfadesini korku ile çok kullanmışımdır. Hareketleri hissemediğim haftalarda hep korkum vardı şuan hissetmiyorum ama hissettiğimde ne olacak diye. Huylanır mıyım, durumdan tiksinir miyim diye bile düşünmüşümdür. Ama o kadar harika bir hismiş ki.. anlatılmaz yaşanır dedikleri şey bu olsa gerek. Yaşayınca anlayacaksın 🥰
Pinaryyy Eternal_8 içim rahatladı şuan en azından benim gibi düşünenler varmış diyorum kendimi sorgulamaya başlamıştım çünkü 😀
Damlanur0524 Pinaryyy yaşamam mı ayyy ilk böylr hareket ettiğinde içimde balık var zannediyodum o kadar ki bağırıyodumm aaa diye betim benzim sapsarı oluyodu o derece ama sonradan alışıyosun hatta bütün hareketlerini takip etmek istiyosun git gide huylandırcak pozisyonda hareket etmiyolar çünkü
nurcan05 Pinaryyy benim kız sakin doğurcam artık zaten sizin o kadar hareketli olursa görürsünüz artık 😅
Nalinnn14 Pinaryyy kıpır kıpır kızım ama ben arada, nadir ama huylanıyorum yani içim bi hoş oluyo garip ama çok bambaşka bi duygu tarif edemiyorum 😍