Pinaryyy Civciv53 sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah 🙏🏻🌸 annemde merak etme hoşuna gidecek diyor o da gençken benim gibiymiş başkalarının karnına bakmış dokunamazmış öyle yani hamilelerde. Ama sonra kendi hamileliğimde o huylanmalarım olmamıştı demişti. Ama şimdi başkalarına hala öyle😀
Civciv53 Pinaryyy amin cümlemiz inşallah canım 🤲🏻🥰 ay arada hafif içimde böyle süzülme hareketi hissediyorum o bile beni mutlu ediyor artık alışıcaz galiba 🥰
Busee-ars Pinaryyy Ay hiç öyle düşünme dünyada ki yaşayabileceğin en güzel duygulardan biri 🥲 2 gün az haraket etse aklım çıkıyo her haraketinde ayrı bir mutluluk oluşuyo bazen sürtündüğünü esnediğini hissediyorum o bile huylandırmıyo bırak tekmeyi 😄bunları yazarkende hissetti başladı yine emin ol her şeyi bırakıp elin karnında akşama kadar bekliceksin onu hissetmeyi bazen geceleri haraketlendiği için uykumdan bölüp onu hissediyorum mükemmel bir şey ❤️
Esra_Omer_21 Pinaryyy bazen ewt yeri daraldıkça hareketlerde can acıtıyor tabi çok güzel bi duygu o ayrı mesele☺️ama bazen kaburlarıma batıyo sanki bazende derimi çok çekiştiriyor☺️şuan hareketlerinden yatamıyorum 🥹
Pinaryyy Esra_Omer_21 vay be ne acayip birşey hiç bilmediğimiz değişik duyguları yaşatacak o zaman yapacak bişey yok 😀
Denizedaninannesi_ Vajinana vurunca huylanıyosun vajinadan gaz çıkcakta çıkamıyomuş gibi balon patlar gibi şeyler oluyo ben öyle çok huylanıyorum ağlamak istiyorum onun dışında normal hareketi tekmesi huylandırmıyo
Pinaryyy Denizedaninannesi_ ben tekmeden de huylanırmışım gibi geliyor hatta görüntüsünü görürsem yine irite olurmuşum gibi geliyor 🙈
Damlanur0524 Pinaryyy hiç bişey yapmadım ne yalan söylim öyle alışmaya çalıştım ama ilk zamanlar oluyo abartacak kadar olmuyo emin olun
Nalinnn14 Pinaryyy 1-2 sn falan sürüyo geçiyo hemen gülmekten başka bişey yapmıyorum 😂😂 zaten nadiren oluyo her hareket de değil artık içerde ne yapıyorsa bıcırık 😂
Pinaryyy Nalinnn14 bir iki saniyelik ise iyi bari bende gülerek geçirmeyi deneyeyim o an belki işe yarıyordur gülmek rahatlatıyordur 😂😂
Aycskn Pinaryyy bende sizin gibiyim bakamam başkasının karnına içim çekilir resmen ama oturup kendi karnımı saatlerce izleyebilirim hatta hiç durmasın sürekli hareket etsin istiyceksiniz 🥰🥹🥹
Damlanur0524 Aycskn ayyy öyle oluyo dimi yani mucize diyosunuz karnınızds minik insan hareket ediyo sürekli hareket etse sürekli tepkilr verse istiyosunuz dimi 💞💞💞🥲
Aycskn Damlanur0524 kesinlikle öyle rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin ama hiç durmasın hep hissedeyim istiyorum🥰😍😍😍😍
mutlubibekleyis benim hem hoşuma gidiyor, hem hissetmeyince çıldırıyorum, hem de hissedince tuhaf oluyorum böyle bir şey vuruyor göğsüme yanıma sağıma soluma huylanıyorum bazen ama güldürüyor o huylanma daha çok 🥹