Mzzz pcos değildir onlar bence o yüzden ya da bazılarında farklı oluyor bu pcos kimisinin adet düzensizliği oluyor kimisinde adet sıklığı oluyor vs. Doktorların yumurtlama takibi yapması en güvenilir olan. Bende düşüğümden sonra yaptım bunu doktoruma da söyledim boşuna yapıyorsun güvenilir sonucu vermez o testler hem yumurtan kaliteli mi değil mi nasıl bileceksin dedi. Zaten stres varsa hiç olmaz ovü testiyle falan. Benim aylarca beklememe gerek kalmadı gerçi 1 ay yumurtlama takibi yaptı doktorum adetimden sonra gittim olmadı bir dahakine gittiğimde yumurta geliştirici hap ve çatlatma iğnesi yazdı o ay hamile kaldım. Daha öncesinde kendiliğimden hamile kaldım 2 kimyasal 1 de düşüğüm var ama düşükten sonra çok yıpranmıştım mental anlamda bir an önce çocuğum olsun istedim doktorum da hiç öyle yok 1 sene bekleyelim yeni evli çiftler için 1 sene normaldir falan da demedi bence ovü.testlerine paralar bayılmak yerine iyi bir doktor tercih ederek bu sürece başlasın herkes zaman aleyhimize işliyor malesef. Stresli yaşam, kötü beslenme, yetersiz uyku, fazla kilo zaten tetikliyor.