M-Urass_Mom eminece93 6 ay daha bu surata dayanabileceğim sanmıyorum 😂😅 Allah bağışlasın size. Sağlıkla gelsin inşallah minnak 🥰💕
eminece93 M-Urass_Mom amin insallah sizinkini de 🥰🤲🏻 erkek bebek sivilcelenme yaparmis ama cinsiyet ogrendiniz mi , bizim erkek testesteron sivilce yaparmis anne kanina karistigi icin 😄😂
perihankrkya M-Urass_Mom 2aydir yuzum ful sivilce gitmiyoda ya o kadar kotu ki yuzum oglumda hic yuzumde cikmamisti
M-Urass_Mom perihankrkya Kızım mı olacak diye heyecanlandım şimdi 😂 Bir yerden sonra gitse keşke. Giden varmış. Bize de nasip olur umarım 😅
biranne__ M-Urass_Mom bendede var geçmiyor peeling uyguluyorum temizliyorum sürekli anca biraz hafifliyor
M-Urass_Mom biranne__ Benimkini de Garnier Exfo Fırça kullanmak hafifletti. Pürüzler için, peeling özellikli ama sonra tam gaz devamlar 😢😅
M-Urass_Mom Fatimecansu79 O zaman cinsiyetle ilgili değil, sadece vücudumuzun tepkisi 🫠 Teşekkür ederim 💕
M-Urass_Mom eminece93 Kimi de kız bebek yaparmış diyor. Hatta annenin güzelliğini alırmış diyorlar 😂 Hiç belli olmuyor demek ki 😇
Nezahatozen İlk cocugum kız yüzüm kırmızı sivilce gibi devamlı cıkmıstı 2. Gebeliğin daha 6 haftalığız yine aynı seyler yüzümde mevcut bakalım hamile olduğumda erkek hissediyordum ama kızımda yaşadığım seyleri yaşayınca bebeğim kız olucak hissi yaratıyor
Melike_melek Rabia_dgn aynı şekilde 32+3 benimde geçmiyor üstüne birde et ben oldu boynumda göğsümün ortalarında kendimi çok cilkin hissediyorum😅 yüzümde leke çıktı üstüne inşallah geçer doğumdan sonra 😞😳😮💨😮💨
Rabia_dgn Melike_melek Ah sorma bende öyle hissediyorum herkes yüzüne lohusalık çökmüş diyor 🥲 bunlar gelip geçici şeyler sağlıkla kucağımıza alalım da 🥰 doğduktan sonra gelsin cilt bakımları gelsinnn bakımlarr 🤪🫶🏻
schiphol M-Urass_Mom benim 14.haftam sanki yavas yavas azalmaya başladı, geçen haftalarda nasıl kötüydü yüzüm anlatamam, gögüs bölgemde vs. İsilik gibi cok cıkmıstı, simdi azalıyor gibi ama bilemiyorum
Queen_Mom_ Benim burun yanlarım da çıkıyor nadiren ama omuzlarım ve sırtım pütür pütür sivilce doldu 🥹