M-Urass_Mom Kızlar resmen ergenliğe girmiş gibiyim. 2-3 haftadır minik minik sivilceler var yüzümde. Kaşındırıyor suratımı ve geçmiyor da, öylece duruyorlar 😅 13+3′üm. Yaşayan var mı? Ne zaman geçecek bunlar? Yüzüme makyaj yapmak istedim. Daha kötü duruyor 😂😅
gulsenmstf M-Urass_Mom 22 haftayim 28 yaşındayım bu yaşıma kadr sivilce nedir bilmem ilk gebeligimde de olmadı ama ikincisinde alnimda minnak sivilceler cikmaua başladı 😃
eminece93 M-Urass_Mom 14 haftaligiz maalesef hamileligin basindan beri yüzüm ve tum vücudumda isilik gibi sivilce var kasindiriyor ama takmiyorum gecer diyorum en kotu doğumda gecer😃 30 yasinda ergenlige girdim
Hazal966 M-Urass_Mom maalesef geçmiyor🤣 hayatımda bu kadar fazla sivilcelenmedim ve yüzüm bu kadar yağlanmadı🤣 ama hamileliğimin başından beri sivilceleniyorum günde 3 kere temizleme jeli ile yıkamama rağmen🤣 8 aylığız doğurunca geçecek herhalde😅
Aslisko M-Urass_Mom bende de 13. Haftaya kadar hergün sivilcem çıktı 13ten sonra hayatımda hiç olmadığım kadar bebek suratlı oldum 1 aydır yüzüm tertemiz 😅
M-Urass_Mom gulsenmstf Yaşla falan alakalı olabilir mi acaba? 😂 Ben de 28′im. Ergenliğimde bile çıkmayan sivilceler, minik minik önce alnımda sonra yanaklarımda çıktı, geçmiyor 😅
Guclu_anne M-Urass_Mom bende 20 yaşındayım, yüzümü geçtim. Boynum omuzlarım saç diplerim her yer sivilce. Yağ bezesi. İkinci gebeliğim ilkinde bu kadar olmamıştı.
eminece93 M-Urass_Mom amannn bosver gecici bir süreç idare edelim ben tüp bebekle 6 yil sonra hamilelik yaşıyorum kasinmasam takmicam gececek ki biliyoruz kalmayacak arkadaşımda dogumhaneden bi cikti hepsi sönmüştü 😀
MiNNAKIM02 Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum tabii de ilk üç ay alında sivilce bebeğin kız olduğunu sonraki dönemlerdeki sıvılcelenmenın erkek çocuk olduğunu söylüyordu cinsiyeti bilenler yazsın bakalım ne kadar doğru 😄
M-Urass_Mom MiNNAKIM02 Ben de aynısını duydum bakalım perşembe günü ultrasona gidicem. Cinsiyetini öğrenirsem haber ederim 😂
Rabia_dgn M-Urass_Mom 32 haftadan bildiriyorum yüzümde sivilcelerr coştuuu 🥲 Ne kullanırsam kullanayım çıkıyor
Melike_melek Rabia_dgn aynı şekilde 32+3 benimde geçmiyor üstüne birde et ben oldu boynumda göğsümün ortalarında kendimi çok cilkin hissediyorum😅 yüzümde leke çıktı üstüne inşallah geçer doğumdan sonra 😞😳😮💨😮💨
M-Urass_Mom eminece93 6 ay daha bu surata dayanabileceğim sanmıyorum 😂😅 Allah bağışlasın size. Sağlıkla gelsin inşallah minnak 🥰💕