umrumdadegil -nazli00 bende sezaryen ya ondan mı oldu ne anlamadım zaten ilk hafta ellerim ayaklarım şişmişti
-nazli00 umrumdadegil bilmiyorum valla bacım amma gitmedi kaldı böyle kilom Sezeryan olan çok insanda aslında eski haline dönüyor
Btlzhra umrumdadegil sezeryandan dolayı değil, emzirme dönemindeki yanlış beslenmeden dolayı verilemiyor canım
Sdarven umrumdadegil ondan değildir. Ben normal doğum yaptım kızım 5 yaşında memisler karnımın üstünde nerdeyse 😄 şimdi tekrar hamileyim sismeye basladi ama sarkik
myangelson Delidolu göğsüm büyük değil üstelik emzirmedim oğlumu kaybettiğim için göğüslerim süt doldu sonra ilaçla geri goturdugumuz halde sarkma ve aşırı yumuşama oldu
Yeldan umrumdadegil evet varmış bence denemekten zarar gelmez sonuçta şu an ilk yapacağımız şey korse takmak. İşe yararsa eğer basit ve etkili olur diye düşünüyorum ☺️
umrumdadegil Btlzhra olabilir çünkü yeme düzenim alt üst oldu bebeğim ağlayınca yemek falan yiyemiyorum sürekli ayak üstü atıştırma oluyor ve genelde hamur işi
Btlzhra umrumdadegil evet canım beslenme düzeninin olmaması özellikle süt olsun diye karbonhidrat şeker ağırlıklı beslenince gitmiyor kilolar. İnsallh yoluna girer herşey sizin için ❤️
Damla92 umrumdadegil eğer kg vermeyi düşünüyorsanız öncelikle ideal kg gelip sonrasında göğüs estetiği yaptırmanızı tavsiye edebilirim size nacizane. Şuan estetik operasyonu geçirdiğiniz de kg verme dönemine girerseniz yine sarkma yaşayacaksınız 🤦 bende 3. Gebeliğim hayırlısı ile tamamlanınca komple bir bakıma girmeyi planlıyorum da 😅 göğüs estetiği karın germe vs
Minigiim-vebenn52 Benim göğüslerim de yana doğru yayılacağına aşağı doğru uzadı inek memesi gibi aynada kendimi görünce sinirim bozuluyor inşallah emme dönemi bitince buruşmaz diye dua ediyorum şdoelwğwğwşw
Minigiim-vebenn52 Ben sütyen bile takamıyorum taksam da destekli asla takamıyroum valla zaten süt kanallarını tıkıyormus
umrumdadegil Damla92 peki nasıl oluyor bu işlem bunun hakkında bilginiz var mı? Bir de yaptırıp tekrar doğum yapmış olsam yine mi aynı olur acaba🥲 en iyisi ya gerçekten yaptırmam böyle şeyler diyordum ama bi acayip görünmeye başlayınca artık mecbur kalınıyor 🤣🤣