birmeleginannesi_ _almirasmom benim kendi kadın dogumcum perinatoloji bölümüne yönlendirdi devlette randevu yok özelde de anca bulabildim 2500 TL benimde
meryeemucr taze-anneady biraz erken 21. Haftada gitseniz daha iyi olur eğer ayarlanabilirse, ben 19+5 te gidecektim doktor 21 de gel dedi
taze-anneady meryeemucr bende şaşırdım erken verince kendisi de biliyor aslında erken olduğunu bilemedim
minikmucizeemaak birmeleginannesi_ 22+0 da gitmiştim ben, geç oluyor diye biliyorum 24. Özel de baktınız mı randevu?
minikmucizeemaak birmeleginannesi_ Devlette bulamayanlar özele geçiyor demekki, başka hastanelere vs baksan
birmeleginannesi_ minikmucizeemaak çok baktm koskoca şehirde perinatolog yok iki tane var diğerleri uzman değil kadın dogumcu detauli baktıklarını söylüyorlar ama doktorum mutlaka perinatalog görsun dediği için onu bekliyorum
BARUTCU06 birmeleginannesi_ perinatoloji ve radyoloji bölümü bakıyor . Kadın doğum uzmanları bu alana bakmıyor diye biliyorum.
BARUTCU06 birmeleginannesi_ 3 dk anca sürdü bakılması gereken organlara baktı raporu verdi gönderdi . Devlet hastanesi radyoloji uzmanı tarafından
birmeleginannesi_ serap123- gerçekten herşey o kadar pahalı ki insan nefes alsa para oducek Allah yardımcımız olsun 🥹
birmeleginannesi_ BARUTCU06 bana radyoloji uzmanı baktı 5-6 satırlık rapor yazdı plesanta amniyon sıvısı yapısı beyin yapısı falan 5 dk falan sürdü o temiz çıktı ama doktorum ayrı perinatoloji uzmanına gitmemi istiyor sonuçlar çok farklı çıkmıyormuş ama bilmiyorum
serap123- birmeleginannesi_ malesef devlette sıra bulmak imkansız özeller çok pahalı artk bebeklerimiz sağlıkla doğsunda insan parayı düşünmüyor yapacak bısey yok bi şekilde ödemeye çalışıyoruz
Alparslanmom__ Bizde bu cuma 21 haftalık oluyoruz Ozaman perinatolog uzmanına gidecem 21 22hafta arası en ideal bildiğim kadarıyla
birmeleginannesi_ Alparslanmom__ bende o haftalarda gidicektim ama yer yok özelde bile 24. Haftama attı
birmeleginannesi_ serap123- aynen öyle konu bebek olunca para göze görülmüyor zaten rabbim rızkını veriyor onun genel yaşama da Allah yardımcımız olsun herşey pahalı sadece hastaneler değil ki 🥹