birmeleginannesi_ BARUTCU06 aynen zaten gebelikte en çok detaylıya şart koşuluyor çoğu doktordan duydum mutlaka isteniyo yani
Zeytin17 serap123- bende Salih beye gidiyorum ☺️ İrmet te bulamadım 23+6 da buldum oda geç oluyor gibi
serap123- Zeytin17 Bn gecen ay kontrole gittiğimde hemen al dedi 8 nisanla 16 Nisan arası 16 nisana kalmıştı sadece mecburen aldm bnmde 23+4 oluyor çok mu gecki bilemedim
birmeleginannesi_ Alparslanmom__ bende o haftalarda gidicektim ama yer yok özelde bile 24. Haftama attı
birmeleginannesi_ serap123- aynen öyle konu bebek olunca para göze görülmüyor zaten rabbim rızkını veriyor onun genel yaşama da Allah yardımcımız olsun herşey pahalı sadece hastaneler değil ki 🥹
serap123- Zeytin17 randevu alırken kaçıncı haftaya geldiğini hesaplayıp verdıler sıkıntı olsa vermezlerdi diye düşünüyorum optimedi aradınız mı orda vardır belki
Bilibon taze-anneady merak etmeyin oyle olmasa vermezlerdi oglumda bende o tarihde baktirmisdim herseyi gorunmusdu bi sorun olmadi zaten 19-23 arasi biliyorum bnde o yuzden ideal 22 lerde yaptiriyolar ama randevu ne zamana bulursak