Sarina98 myavocado 28ten sonrz gor sen o mide yanmalarini, oglumda gece kalkip agliyordum. Renni fayda etti 2 tane bir defada kullaniyordum rahatlatiyordu
Zeyyno_ Aleve Aynı gündeyiz ama Ağustosun başına değil sonuna denk geliyor detaylı ultrasona da 22.haftaya siramiz var o zaman gircez bulantim geçti çok şükür ama DHA hala kilo almadım
Aleve Zeyyno_ yaaa doktor a sordum özellikleri Ağustos başi olur dedi bana bende normalde sonu diye bliyodm
Debicko07 20+5 bizimde bir oğlumuz olacak 8 kg aldım zaten kilolu kalmıştım hayır olsun inşallah 😁 ağustos başı doğum bakalım. Hareketlerini hissediyor musunuz? İlk gebeliğim ben henüz hissedemedim.
Aleve Debicko07 ben hissediyorum böyle tekme değil tabiki ama nasıl tarif etsem kıpır kıpır anlık böyle değişik
Zeyyno_ Aleve Valla bana doktorum 25Agustos diye syledi zaten hesaplayinca da o güne denk geliyor sizin ilk gebelik mi
Yzgl 20+5 olduk bulantilar son hızla devam ediyor ne yazıkki zofer kullanıyorum dahada.hareketleri hissediyorum maasALLAH Rabb’im hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH benimde oğlum olucak bu sene erkek senesi sanırım 😀
Aleve Zeyyno_ evet ikinci ama ilki kürtaj kalbi durmustu iki aylikken , bana niye öyle ddi acaba kiii
Zeyyno_ Aleve Bilmem bı dha ki gittiğinde sorabilirsin hani dedim ikinci gebeliğinse sezeryan felan olduysan o ihtimalle belki o tarihi vermiştir de ilk gebelik bence karıştırmış tır
Zeyyno_ Aleve Bilmem bı dha ki gittiğinde sorabilirsin hani dedim ikinci gebeliğinse sezeryan felan olduysan o ihtimalle belki o tarihi vermiştir de ilk gebelik bence karıştırmış tır
blovec Aleve ben 17+6 yım uygulamalarda tahmini doğum 26 ağustos gözüküyor ultrasonlarda bebek gününde gidiyor doktora sormadım o yüzden ağustos başı demesinin farklı bi sebebi var mı? Yarın kontrolüm var ben de sorayım bari 😅
Hilalalaa Bize 17+4 deyiz 250 gram olmuş bizimki de erkek 🙈 ben 8 mayısta gireceğim detaylı ultrasona
blovec Tugces09 aynen ben de 17+6 yım kusma yaşamadım ve 3 kilo aldım ilk 3 ay kilo almama hedefini tutturamadım 🥲😅
rsb-mjde92 19+1 benim de detaylı ultrasona henüz karar veremedim ..doktorum 18 20 Ağustos dedi doğum için