Nf3346 Aleve ay ben Ağustos sonunda doğum . bulantım bitti şükür çok iyyiyim sadece hazımsızlık çok var . Kilo 3 kilo felan aldım
Tugces09 22 Nisan’da girecegim bende detaylı ultrasona, 18+2yiz. Bende çok şükür aşırı mide bulantısı kusma olmadı, 3 kilo aldım 🙊
blovec Tugces09 aynen ben de 17+6 yım kusma yaşamadım ve 3 kilo aldım ilk 3 ay kilo almama hedefini tutturamadım 🥲😅
metemom_ N-altuny valla ya Ağustos bebeleri hep erkek sanırım birde çin takviminde falan hep kız görünüyordu
Tgceuzn 18+1 benimde bebişim erkek sadece 2 kilo aldım suanlık ama bu gün biraz kötü geçiyo kızlar bebek karnımda toplanıyo sert oluyo ağrı yapıyo sonra geçiyor sabahtan beri yatıyorum dinleniyorum geçmedi sizdede oluyo mu miyomum var o mu sebeb oluyo acaba doktora gittim ama ilçede oturduğum için kadın Doğum yok sadece parol yaptılar ağrı için geçmedi
Muminee Tgceuzn ne yaptınız bilmiyorum ama kısa sürede doktora görünmenizde fayda var dediğiniz durum kasılma gibi duruyor ve bunun için çok erken
Sarina98 myavocado 28ten sonrz gor sen o mide yanmalarini, oglumda gece kalkip agliyordum. Renni fayda etti 2 tane bir defada kullaniyordum rahatlatiyordu
Zeyyno_ Aleve Aynı gündeyiz ama Ağustosun başına değil sonuna denk geliyor detaylı ultrasona da 22.haftaya siramiz var o zaman gircez bulantim geçti çok şükür ama DHA hala kilo almadım
Aleve Zeyyno_ yaaa doktor a sordum özellikleri Ağustos başi olur dedi bana bende normalde sonu diye bliyodm
Debicko07 20+5 bizimde bir oğlumuz olacak 8 kg aldım zaten kilolu kalmıştım hayır olsun inşallah 😁 ağustos başı doğum bakalım. Hareketlerini hissediyor musunuz? İlk gebeliğim ben henüz hissedemedim.
Aleve Debicko07 ben hissediyorum böyle tekme değil tabiki ama nasıl tarif etsem kıpır kıpır anlık böyle değişik
Zeyyno_ Aleve Valla bana doktorum 25Agustos diye syledi zaten hesaplayinca da o güne denk geliyor sizin ilk gebelik mi
Yzgl 20+5 olduk bulantilar son hızla devam ediyor ne yazıkki zofer kullanıyorum dahada.hareketleri hissediyorum maasALLAH Rabb’im hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH benimde oğlum olucak bu sene erkek senesi sanırım 😀