Zeyynnpp 9000 benim 2.denememdi canım ilkinde cookk belirtim vardı 13.gune kadar pozitif gösterdi ama kullandığım test net olsun diye 200 kusur vermiştim güya çok iyi test yalancı pozitif çıkarmıştı.. gebelik yoktu yani. 2.denemem hiç kafana takmadim belirtim de yoktu sadece afedersin gaz sanciisi çok çektim hala cekiyorum. Testleri aticam şimdi canım
Zeyynnpp 9000 En üstteki 11.gun ilk yaptığım 11-12-13 zaten 14 de baya belirgindi ve kaset test de yapmıştım baya belirgin çıkmıştı emin oldum sonra canım 🤲🏻 ama eşime 18.gune kadar söylemedim doktoruma da tam emin olmak için betam 498 çıkmıştı ilk verdigimde
9000 Zeyynnpp rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kuzum benim benim testlerle benziyor arasında çok fark yok bence
Sedef1807 Ecexxxxxx bende ayni bugun yaptim negatif çıktı hic silik falan yok umudumu kaybettim ama cuma bidaha yapsam mi
Ecexxxxxx Sedef1807 yaa canım benim seni en iyi ben anlarım aynı gün yapmışız moralini bozma allahtan umut kesilmez demekki iğnenin etkisi geçmiş bir kaç gün sonra yaptığında silik çizgi bile olsa demekki kendi betan artıyordur hamilesindir inşallah 🙏🏻
Sedef1807 Beyzaanr ben femara kullandim 15 martta ovitrelle yaptım bugun 9. Gün 12-14 gün diyorlar ama erken yaptim meraktan silik falan cıkar belki dedim cok net tek cıktı ☹️
Beyzaanr Sedef1807 olsun en azindan iciniz rahat olsun 12. Gun falan silik çıkınca aklinizda suphe kalmaz igne etkisi mi diye Demekki ignenin etkisi tamamen gecmis Bende 21 martta vurundum bat 2 nisan 13. Gun olmus oluyor o zaman yaparim test
Yelizkahramn Ecexxxxxx 14. Günde aşırı silik çizgiyle öğrendim beta 165 çıkmıştı 15. Günde İnşallah nasip olur size de
Sedef1807 Beyzaanr benimde bat 2 nisan cuma birdaha yaparim olumsuz diye modum cok düştü dua edin bana rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah
9000 Kızlar günaydın sabah test yaptım yok denecek kadar azdı çizgi bugün 11.günüm ne zaman kan vermeliyim sizce
Ecexxxxxx 9000 benimde ilk iğnemde 11. Gün silik çizgi çıkmıştı sizin resme benziyor sonumuz aynı olmasın olumsuz olmuştu benim ama sizin belki yarından sonra çizgi yavaş yavaş geri gelir sabırla beklemek en zoru ama biraz bekleyin inşallah olumlu olur
Aden_simay Ecexxxxxx 15. Günü gecesi yani dün gece evde test yaptım pozitifi gördüm bugün kesinleşsin diye kan verdim sonuç bekliyorum biliyorum zor bi durum ama 14. Güne kadar iğnenin etkisi yalancı pozitif göster biliyor 15. Günü beklemenizi öneririm 🥰 inşallah hepimiz mutlu haberi alırız
Aden_simay Ecexxxxxx  test böyle çıktı 15. Gün