Adensu_ Ecexxxxxx ben 12. Gun gecesi yaptigimda inenin etkisinden hala silik cizgi vardi ama 13. Gun yani dun sabah kirmizi cizgi gorunce kan verdim betam 24 cikti hamileyim🥹 adete daha 4 gun varken ogrendim
papatyaolsun Ecexxxxxx benim de ovitrellenin 11. günü. Aşılamanın 9.günü. Pozitif görünüyor ama iğne etkisini kaybetmemiştir diye düşünüyorum sevinemedim o yüzden
Sedef1807 Ecexxxxxx bende ayni bugun yaptim negatif çıktı hic silik falan yok umudumu kaybettim ama cuma bidaha yapsam mi
Ecexxxxxx Adensu_ ne güzel darısı başıma 😍 elimde tek test var o yüzden bekliyorum dr un dediği güne kadar
Adensu_ Ovitrella ilk vuruldugum gunden itibaren test yaptim pozitiften iyice siliklesti ama hic komple gitmedi, cuma gece cok silikken cumartesi sabahi pozitife döndü testim Allaha sukür🥹👶🏻🤍
Zeyynnpp 9000 aynı testle yapmışız. Ben 11.gunde başlamıştım canım benimkine benziyor koyuluk olarak testlerimi bulabilirsem atayım istersen inşallah vardirr kuzumm amiinnn🤲🥲
Zeyynnpp 9000 evet çok şükür 16+5 olduk bugün 🥲🤲 Rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin bu mübarek günlerde inşallah güzel haberi alırsın canim 🤲🤲
Zeyynnpp 9000 benim 2.denememdi canım ilkinde cookk belirtim vardı 13.gune kadar pozitif gösterdi ama kullandığım test net olsun diye 200 kusur vermiştim güya çok iyi test yalancı pozitif çıkarmıştı.. gebelik yoktu yani. 2.denemem hiç kafana takmadim belirtim de yoktu sadece afedersin gaz sanciisi çok çektim hala cekiyorum. Testleri aticam şimdi canım
Zeyynnpp 9000 En üstteki 11.gun ilk yaptığım 11-12-13 zaten 14 de baya belirgindi ve kaset test de yapmıştım baya belirgin çıkmıştı emin oldum sonra canım 🤲🏻 ama eşime 18.gune kadar söylemedim doktoruma da tam emin olmak için betam 498 çıkmıştı ilk verdigimde