9000 Zeyynnpp yaptım kuzum negatif e döndü sayılır çok silik yarın da yapacam bakalım inşallah koyulaşır
Ecexxxxxx 9000 benimde ilk iğnemde 11. Gün silik çizgi çıkmıştı sizin resme benziyor sonumuz aynı olmasın olumsuz olmuştu benim ama sizin belki yarından sonra çizgi yavaş yavaş geri gelir sabırla beklemek en zoru ama biraz bekleyin inşallah olumlu olur
9000 Ecexxxxxx durdukça koyulaşmaya başladı yapalı 2 saat oldu baya belirgin hale gelmiş normal mi acaba yoksa ilk 10 dakikayı mı baz almalıyım
Ecexxxxxx 9000 kuzum valla ben yerinde olsam o testi atardım bugünü kendime ayırıp kafa dağıtmaya çalışırdım yarın yeniden test yapardım bir yürüyüş yap veya ertelediğin bir şey yap şimdilik testleri es geç inan bende öyle yapmaya çalışıyorum cuma gününe kadar dişimi sıkacağım
Ecexxxxxx 9000 bugün 10. Günüm cuma gününü bekliyorum test için ama belirtim yok galiba artık hayırlısı olsun inşallah
9000 Ecexxxxxx benim göğüs hassasiyeti var dokununca falan aşırı derecede ağrıyor bel ağrım var birde
Sedef1807 Bat 2 nisandi 15 martta igne olmustum pazar ve pazartesi test yaptim atmamistim ikiside negatifti bütün gözüme carpti cok silik cift çizgi cikmislar hemen doktora gittim beta hcg 1 bile değil negatif çıktı. Hala pozitife dönme sansim varmidir
Ecexxxxxx Sedef1807 hadi ya bilmiyorum henüz 14. Güne gelmemişsiniz belki artar betanız Bu arada benimde bat 2-3 Nisan bende 15 martta vuruldum iğneyi henüz test yapmadım ha gayret diyorum bu gece 11. Gün bitiyor yarın 12 cumaya kadar beklemeye çalışacağım