Mstfamikram_60 Sehermahsum7321 ilk önce Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere güzel güzel doğum yapmaya neden sezeryana döndü son anda acaba
Sehermahsum7321 Mstfamikram_60 bebek kakasını yaptı ve kalp atışları çok yüksekti hemen sezeryan aldılar özel de olsaydı derdim para için devlet hastanesinde doğum yaptım kabul edip sezeryan oldum
Mstfamikram_60 2kuzu1annee 2kuzu1annee amin inşallah bütün hamileler duamda sizlerde bizleri unutmayın hepimiz sağlıkla alalım kulaklarımıza
Mstfamikram_60 Bulutum naptın canım degisyo nişan internetten baksaydn bu suyunda geldiyse bekleme fazla bence şu geldikten sonra enfeksiyon riski artıyor Muş heralde
Zeynepseyma Mstfamikram_60 yarın gidiyorum kontrole bakalım ne diyecek hazırlıklı gideceğim nst ye giricem dua edin bana
tgc_gzm2018 Mstfamikram_60 yani gece ve öğlen az bı ağrı girdi adet agrisi gibi geçti biran önce sancım gelsede dogursam diye bekliyorum sanırım bekleyincede gelmicek gibi🙄
Mstfamikram_60 tgc_gzm2018 büyük Bir ihtimal yalancı sancilardir ay vlla uzatmalara oynamasak çok güzel olacak
RM0 MinikkCivcivim yaaa gerçekten mi ? Bende yok maalesef 😭 yarın doktor gidcm bakalım ne olacak hayırlı olsun sağlıklıca büyütün inşallah