RM0 MinikkCivcivim yaaa gerçekten mi ? Bende yok maalesef 😭 yarın doktor gidcm bakalım ne olacak hayırlı olsun sağlıklıca büyütün inşallah
Zeynepseyma Mstfamikram_60 gittim de elim boş döndüm hiç sanci flan yok belirti yok doktor uyarı verdi muayenede bekliyoruz bakalım
Mstfamikram_60 Bulutum ay bi ben kaldım doktor olmadı pazartesi gel suni sancı ile başlatalım dedi korkuma yok dedm ama her türlü haftaya baslatacak doğumu
Bulutum Mstfamikram_60 canım bir tavsiye vereyim. Bir sıkıntın yoksa ilişki olayını deneyin o da doğumu başlatıyormuş
Mstfamikram_60 Zeynepseyma vlla aynı bndede bişey yok pazartesi gel suni sancı verelim dedi ama. Gerek kalmaz inşallah
birhamilelikgunlugu Benım kızım da bugun 39+5 belırtı yok yalancı sancılar oluyor cok nadir o da gelsinler sağ sağlimmm 🧿🩷🫶🏻
Sehermahsum7321 Busramom07 Bn anlamadım doktor nst de anladı kalp ritimleri çok yüksek idi doktor dedi kesin kakasını yapmıştır nst ondan kötü
Busramom07 Sehermahsum7321 bende kaç kere gittim 172 lerdeydi ama öyle birşey demedi müşade verdi serum felan verdi yolladı 37 haftadaydm diye mi acaba ihtimal vermedi