Nikomm Mstfamikram_60 amin inşallah Allah razı olsun hepimizin kolay doğumu olur inşallah Allah içimize ferahlık kuvvet versin 🥰🤲
Sumeyye42 Mstfamikram_60 inşallah yerleşir hemen benimki kanal da ama işte her hangi bir doğum belirtisi yok 😃
Sehermahsum7321 Mstfamikram_60 bizde dün gece doğurduk 24 Mart saat 00.24 Cuma gecesinde doğum sancısını evde çekip cumartesi akşamı gelip acile 5 cm açıklıkla gece 00.00 acil sezeryan girmek 39+5 doğurdum
Mstfamikram_60 Sehermahsum7321 ilk önce Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere güzel güzel doğum yapmaya neden sezeryana döndü son anda acaba
2kuzu1annee Salı sabahtan kavuşuyoruz inşallah herkese dua eder dua beklerim hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz inşallah ❤️🤲🏻
Mstfamikram_60 2kuzu1annee 2kuzu1annee amin inşallah bütün hamileler duamda sizlerde bizleri unutmayın hepimiz sağlıkla alalım kulaklarımıza
Bulutum Kızlar gece ses yok dedim ama sabah bi sancı ile uyandım ardından suyum geldi pembe sıvılı bir su, nişan mı değil mi anlamadım, nişanın koyu olması gerekmiyor mu bilmiyorum. Biraz evde oyalanıp gideceğiz inş. Dualarınızı beklerim
Sblbrt Bulutum Allah yardımcın olsun canım bir avazda doğurursun inşallah sağlıklı bir şekilde ❤️❤️🤲🏻
Mstfamikram_60 Bulutum naptın canım degisyo nişan internetten baksaydn bu suyunda geldiyse bekleme fazla bence şu geldikten sonra enfeksiyon riski artıyor Muş heralde
tgc_gzm2018 Mstfamikram_60 yani gece ve öğlen az bı ağrı girdi adet agrisi gibi geçti biran önce sancım gelsede dogursam diye bekliyorum sanırım bekleyincede gelmicek gibi🙄