Bulutum Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere ☺️
Mart bebişleri şafak 😊
Mstfamikram_60 normalde 29 marta kavuscaktik ama benim pamuk kızım 20 marta geldi
RM0 ederim insllah☺️
Ugu324 Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere 😊
Zeynepseyma naptınız gittiniz mi doktora
Mstfamikram_60 bence birşeyler olmuş çünkü o son mesajı, güzel haberi alıcaz ondan da
Bulutum ay bi ben kaldım doktor olmadı pazartesi gel suni sancı ile başlatalım dedi korkuma yok dedm ama her türlü haftaya baslatacak doğumu
Mstfamikram_60 canım bir tavsiye vereyim. Bir sıkıntın yoksa ilişki olayını deneyin o da doğumu başlatıyormuş
Bulutum bir sorun yokta hiç istemiyorum cinsel ilişki
Mstfamikram_60 gittim de elim boş döndüm hiç sanci flan yok belirti yok doktor uyarı verdi muayenede bekliyoruz bakalım
Zeynepseyma nasıl uyarı verdi kuzum
Benım kızım da bugun 39+5 belırtı yok yalancı sancılar oluyor cok nadir o da gelsinler sağ sağlimmm 🧿🩷🫶🏻
Zeynepseyma vlla aynı bndede bişey yok pazartesi gel suni sancı verelim dedi ama. Gerek kalmaz inşallah
Sehermahsum7321 ya en korktuğum şey nasıl anladınız kakasını yaptığını ya anlayamazsak
Busramom07 Bn anlamadım doktor nst de anladı kalp ritimleri çok yüksek idi doktor dedi kesin kakasını yapmıştır nst ondan kötü
Sehermahsum7321 bende kaç kere gittim 172 lerdeydi ama öyle birşey demedi müşade verdi serum felan verdi yolladı 37 haftadaydm diye mi acaba ihtimal vermedi
Busramom07 hareketsiz olunca serum takılıyor diye biliyorum
Sehermahsum7321 yoo tam tersi muayene sırasında kaçıyordu beklemek zorunda kalmıştı
Sehermahsum7321 bu seneki bebekler çok nazlı ve değişik ne kuşağıysa artık😂
Sanırım benimki Nisan bebeği olmaya karar verdi. 40+0 ne karnım düştü ne yalancı sancı var. Kızım nazlı değil inatçı keçi çıktı agssggs