Ebruli42 Aytlkya yaa benimki 30+3 30 mayis diyordu doktorum inşallah normal istiyorum ama 🙂 Sizinkine göre benimde 25 faln olmalii, sizin sezeryan mi normal mi istiyorsunuz
Sumeyye2661 Aytlkya k.bakmayin merak ettiğimden soruyorum .ben bugün tam 30 oldum ama programa göre 2 Haziran gözüküyor sizin nasıl 26 Mayıs, sezeryan mi olacaksınız
Fatmac Aytlkya merhabalar bende 29 haftalığım. Sezeryan mı olacaksınız normal doğum mu olacak? Bana daha tarih verilmedi ama
Boncukk123 Aytlkya takma kafana canım stres yapınca bebeğin de etkileniyor sen sağlıklı beslen alır Allahın izniyle kaç haftalıksın ben 32 ye girdim 🌸
Aycskn Aytlkya Çok fenalardayım her gün doğuracak gibi hissediyorum son iki haftaya kadar çok güzel gidiyordu 🥺
Kloroform Merhaba hanımlar. Ben de 31 haftalık oldum, dün gece artık nefes alamıyorum diye ağlayacaktım neredeyse. Sizlerde de olduğunu okuyunca normal demekki diye düşündüm. Allah herkese kolaylık versin 🌺
Aytlkya Kloroform bende öyleyim heleki gece olunca nefes alamıyorum resmen camı açıp önüne geçiyorum öyle rahatlıyorum😞
Ebruli42 Aytlkya İnşallah alıyordur 🥰 Siz oruc tutuyor musunuz kizlar ? Ben evde olduğum günler tuttum biraz haftada 4 gün faln.
Taze1anne- 33+6 dayız. 🤰🏻🥹Heyecan,kaygı hepsi birbirine girdi.Nefes alma,yerinden kalkmalar,hareketler zorlaştı. 🙈 Herkes sağlıkla bebeğine kavuşsun inşallah.♥️🤲🏻
Haticeburak06 Aytlkya bende öyle o yüzden artık her kahvaltıda pekmez kaşar ceviz ve haşlanmış yumurta yiyorum en son 29da 1320 di 32 de gidicem iyi bi kilo artışı olsun istiyorum inşallah 30 +2yiz şuan kızımla çok şükür
Aytlkya Haticeburak06 benim bebiş de 27 de 1030 du şuan 29 olduk umarım 1300 ü geçmiştir perşembe kontrolüm var bakalım ❤
sedanur4004 Aytlkya nasipse 28 mayısta sezeryan olacağım insallah suan 29+1 iz. Bütün hazırlıklar bitti sadece kıyfetler yıkanıp ütülencek hstane çantası hazırlnck