Boncukk123 Aytlkya takma kafana canım stres yapınca bebeğin de etkileniyor sen sağlıklı beslen alır Allahın izniyle kaç haftalıksın ben 32 ye girdim 🌸
Aycskn Aytlkya Çok fenalardayım her gün doğuracak gibi hissediyorum son iki haftaya kadar çok güzel gidiyordu 🥺
Kloroform Merhaba hanımlar. Ben de 31 haftalık oldum, dün gece artık nefes alamıyorum diye ağlayacaktım neredeyse. Sizlerde de olduğunu okuyunca normal demekki diye düşündüm. Allah herkese kolaylık versin 🌺
Aytlkya Kloroform bende öyleyim heleki gece olunca nefes alamıyorum resmen camı açıp önüne geçiyorum öyle rahatlıyorum😞
Ebruli42 Aytlkya yaa benimki 30+3 30 mayis diyordu doktorum inşallah normal istiyorum ama 🙂 Sizinkine göre benimde 25 faln olmalii, sizin sezeryan mi normal mi istiyorsunuz
Ebruli42 Aytlkya İnşallah alıyordur 🥰 Siz oruc tutuyor musunuz kizlar ? Ben evde olduğum günler tuttum biraz haftada 4 gün faln.
Taze1anne- 33+6 dayız. 🤰🏻🥹Heyecan,kaygı hepsi birbirine girdi.Nefes alma,yerinden kalkmalar,hareketler zorlaştı. 🙈 Herkes sağlıkla bebeğine kavuşsun inşallah.♥️🤲🏻
Haticeburak06 Aytlkya bende öyle o yüzden artık her kahvaltıda pekmez kaşar ceviz ve haşlanmış yumurta yiyorum en son 29da 1320 di 32 de gidicem iyi bi kilo artışı olsun istiyorum inşallah 30 +2yiz şuan kızımla çok şükür
Aytlkya Haticeburak06 benim bebiş de 27 de 1030 du şuan 29 olduk umarım 1300 ü geçmiştir perşembe kontrolüm var bakalım ❤
sedanur4004 Aytlkya nasipse 28 mayısta sezeryan olacağım insallah suan 29+1 iz. Bütün hazırlıklar bitti sadece kıyfetler yıkanıp ütülencek hstane çantası hazırlnck
Sumeyye2661 Aytlkya k.bakmayin merak ettiğimden soruyorum .ben bugün tam 30 oldum ama programa göre 2 Haziran gözüküyor sizin nasıl 26 Mayıs, sezeryan mi olacaksınız