Aytlkya Artık ağırlaştım sanırım umarım bebişim güzel kilo almıştır kilo konusunda terettür ediyorum umarım güzel kilo alır ❤
Fatma44 Aytlkya uygulama 24mayis gösteriliyor ama normal istiyorum doğumu bakalım ne zaman gelecek paşam.dedigin gibi ağırlaştım gece uykulari yok nefes almakta zorlanıyorum
Bahar-sarioglu Aytlkya Sağdan sola dönmek bir zulüm şuan birde serklajliyim ve dikiş ağrısı baskısı var hergun bir başka yerim ağrıyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🌸🙂
Aminealeyna Aytlkya 30+1 iz nstde hafif sancı çıktı her ihtinale karşı ciğer geliştşrici vuruldum. Çok ağırlaştım ama eğilip kalkamıyorum bile. Sancıgelirse şiddetlenirse herhangi bie durumda 35. Haftada alırım dedi doktorum. Bir sıkıntı olmazsa 38 . Haftada dopum inşallah ❤
Aytlkya Fatma44 ayy deme onu valla hele akşam nefes alamıyorum resmen dönmekte çok zorlanmıyorum sanırım kilo alamadığımdan ama nefesim çok daralıyor bizimkiside mayıs 20 den sonra bakalım
[silindi] Sabahları yalancı sancılarım oluyor beş dakika kasılıyorum sanki o beş dakika beş saat gibi oluyor 🤦🏻♀️
Feyzabgg 31+2 doktorum doğum tarihi 10-15 Mayıs arası dedi.Sezeryan olucam.Artık yürüyemiyorum pek,karnımda ağrılar kaburgalarıma doğru ağrılar oluyor.İzne çıkıcam inşallah artık bol bol evde dinlenicem son zamanlarımda uyumak istiyorum hep
Aminealeyna Aytlkya benim önce belim ağrıyor sonra sanki bebek kendini topluyomuş gibi karnım sertleşiyor ve ağırlaşıyor nefesimi zorlamaya başlıyo. Bi süre sonra gevşiyo kendiliğinden
Kader_25 33+2 bizimde 10 Mayıs doğum ama normal olacagı için belli değil ben oğlumun daha erken geleceğini hissediyorum.
Matmazelll 33+0 sezeryan olucam nisan sonu olur diye düşünüyorum. Çabuk gelsin zaman artk geceleri uyuyamıyorum sırt bel ağrısından 🙄yüz üstü yatmak istiyorumm