TubaY- metemom_ bak diğer resim 13 haftalık orda da kız dediler ama çıkıntı olayı yine var gibi bilmiyorum dakikalarca bekledik en sonra gösterdi o an yakaladı işaretledim bak😂
Tugba1tugba _almirasmom huysuz__ Kızlar bizimki değişir mi sizce. Bazen klitoris büyük oluyor vs. Deniyor yada detaylı da değişti deniyor ya 15 haftada erkek dedi ama henüz pek kimseye söylemedim belki değişir diye
huysuz__ Tugba1tugba 😄😅 ya sen neden oğlan annesi olacağına Bi türlü inanmıyosun😅😁 kız çıkıntısı öyle mi olur erkek bebeğin 🤸♀️🙋♀️
KuzeyinAnnesi10 TubaY- malesef telefonumu değiştirdik diğer telefonumda kalmış kağıdı bulursam çekip atarım
Bgmbgm06 TubaY- huysuz__ benim 12haftalıkken erkek dedi hatta cıkıntıyı baya bızde görduk vıdeoya yansımıs ama 13.hafta gititigmde %90kız dedi napayım inanayımmı sizce :)))) ona göre eşime sürpriz yapıcam
TubaY- metemom_ valla bilmiyorum bacak arasına erkek dedi diğerine kız dedi aksine burda da kız bu bence diyenler de var bende anlamadım 😂😂özel gittiğim yerde erken de hissettim hareketleri bilemiyorum
metemom_ TubaY- ultrason da yanıltıcı oluyor bazen doktorların dediği tabiki en doğrusu bize de erkek dendi bende kız bekliyordum burdaki herkes kız tahmin etmişti erkek diyince şoka girdim 😂
Missprincess TubaY- kordonu renklendirdi mi ? Benim de oğlum olacak emin olmak için ekranda renklendirdi çıkıntı kısmı renklenmedi kesin erkek dedi o yüzden
minikprensesimm Kızlar bize de bakar mısınız doktor kesin erkek dedi ama benim üç kız olunca yine kız mı acaba döner mi diye de endişe ediyorum. 😂🙊