TubaY- Kızlar bayağı dakikalarca uğraştı doktorum karnımı hareket ettirdi falan göstermedi en sonunda yakaladı. 16+6 günlükken erkek çıkıp kız çıkan oldu mu kordonla karışır mı?
obirannea TubaY- erkek pek değişmiyor ya oğluma 13 haftalikken erkek dedi hic değişmedi yone de bilemiyorum
Hazalllldns TubaY- ben 13 haftalıkken gittim sadece tahmin de bulunup erkek dedi doktor aradan bı hafta geçti 14. Haftama girmiştim ve bebeğimin cinsiyeti kız 💐
TubaY- 2cibebis alttan gördü bacak arasını çıkıntı var zaten fotoğrafta da belli orda ama bazısı yazmış kordon olabilir diye bende emin değilim 😂
sandraa2 2cibebis bnada kız dedi 13 haftalikken 😂 bklm pazartesi ne diyecek bi kızım var isterdim bi oğlum olsun tabiki önceliğim sağlıklı olsn 🫠
Missprincess TubaY- kordonu renklendirdi mi ? Benim de oğlum olacak emin olmak için ekranda renklendirdi çıkıntı kısmı renklenmedi kesin erkek dedi o yüzden
Hamdiyevural TubaY- yok kız değişmez bu orijinal bebiş pipisi oglumdan biliyorum kız olsa 3 çizgi olur ama bu bildiğiniz pipi 🤭
TubaY- Duyguaksoy sol üstte üç çizgiden resim yükleye grip mutlu resimden resim koyalıyorsun sonra bu kısma gelip yapıştır yapıyorsun
TubaY- huysuz__ son anda gördük bacağıyla kapattı tam kalkacaktım o anlık yakaladı o görüntüyü ama çok salladık karnımı yani😂 ve çok erken haftalarda hissettim ben karnımda bilmiyorum erken hissetme de erkek diyorlar ya genelde. Bende kordon olur mu acaba diye emin olamıyorum ya
Ea_aylms6 huysuz__ Rhn9 Sizce bu ne kızlar cinsiyeti 2 doktorda aynı dedi korkuyorum cinsiyeti değişirse falan diye ya sosyal medyada herkesin kız diyorlar erkek çıkıyor erkek diyorlar kız çıkıyor burada 15 haftalığız
Tugba1tugba _almirasmom huysuz__ Kızlar bizimki değişir mi sizce. Bazen klitoris büyük oluyor vs. Deniyor yada detaylı da değişti deniyor ya 15 haftada erkek dedi ama henüz pek kimseye söylemedim belki değişir diye
ezell34 sandraa2 banada yazar mısın merak ettim bnada 12 de kız dedi acaba değişir mi bende kız istiyorum ama hayırlısı
TubaY- Hazalllldns hımm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊bana o hafta kız dedi de sonradan 16 da erkek dedi işte
huysuz__ TubaY- işaretli yerde erkek çıkıntısına benziyo ama alttaki bacak arası yanıltıcı duruyo, doktor erkek dediyse erkektir annesi
metemom_ TubaY- kız çıkıntı nerde nasıl erkek demiş anlamadım kıza benzettim ben benimkine oğlana benziyor dedi net çıkıntı görünüyor bak
TubaY- metemom_ bak diğer resim 13 haftalık orda da kız dediler ama çıkıntı olayı yine var gibi bilmiyorum dakikalarca bekledik en sonra gösterdi o an yakaladı işaretledim bak😂