dogurangaplumba Hayat70 Bana yakın olan hastanede öyle birde son haftalarda 1 hafta bana gel bir hafta şehir hastanesine git diyormuş doğumda yaptırmıyomuş bende merkezde ki hastaneye gidiyorum ilçeler böyle işte Balıkesirde gördüm bunu
Hayat70 dogurangaplumba Ben ilçede değilim kuzu ama bizim devlet hastanesinde de tarama testi yok.Arakadasim Konya’nın ilçesindeydi yaşıyor burda doğumu anca belli günler ve belli saatler içersinde yapabilirsiniz demişler.O saatler dışında ya Konya hastanesinde yada başka bir hastaneye gitmeniz gerekir demişler.Oyle saçmalık mi olur
Bahareken EbruErcan hatta yüz üstü duruyordu öksür dönsün dedi iki öksürdum döndü hemen direk baktık zaten
dogurangaplumba Hayat70 Hastanenin kapasitesi yoktur doktor ama ameliyathane doğumhane vs. Yoktur kapsamlı olmuyor hepsi
vezozcan Hayat70 öyle çok şükür valla devlet hastanesi olmasına rağmen üç hamileligimde doktorlarımız hel çok ilgili ve anlayışlı, sizde değiştirin memnun değilseniz çünkü hamilelik döneminde doktor çok önemli sizin ruh sağlığınız açısından bile
Hayat70 vezozcan Valla kuzum benim kendi doktorumda öyle ama bu şehir dışındakiler biraz ters onlara da mecbur katlancagiz artık.😌
Hayat70 dogurangaplumba Allah’tan benim yaşadığım şehirde doğum yaptı çok rahat ve iyidi şükür bebisimiz 3 aylık oldu.😇
Bgmbgm06 cagla24 cagla24 banada 12de taramada erkek dedıler hatta foto ve vıdeoda görduk cıkıntıyı baya bacagı dönuyor falan :)) ama 13.haftamda %90kız dedi başka doktor eşime sürpriz yapıcam napsam bilemedimmm
Newmomanddad Merve010 17+1 de öğrendik. 18 de yine gitmiştik kesin dedi. Daha önce 12. Haftade kız demşti. 17 de erkek ve kesin dedi.