Bahareken EbruErcan hatta yüz üstü duruyordu öksür dönsün dedi iki öksürdum döndü hemen direk baktık zaten
Annelikguzellll Merve010 12. Haftadayız geç döllenme olduğu için 10 haftalık gözüküyor iki hafta sonra ikili teste gidicem orda sorarım artık
Azra8Engin Merve010 16da %90 ama net değil. 22de detaylı ultrason da yine net açmadı. 26da gösterdi nazlı kızım🩷🥰
Hayat70 vezozcan Valla kuzum benim kendi doktorumda öyle ama bu şehir dışındakiler biraz ters onlara da mecbur katlancagiz artık.😌
Hayat70 dogurangaplumba Allah’tan benim yaşadığım şehirde doğum yaptı çok rahat ve iyidi şükür bebisimiz 3 aylık oldu.😇
serkanbetul0606 Merve010 19 ama pek güvenemedim detaylı ultrasona girdim daha sonra ama ordaa da sormayı unuttum bundan sonra doktora tekrar sorsam mi bilmiyorum
Prensesannesibir Haftada kız olduğunu öğrendim 17. Haftada kız öngörüyorum dedi salı günü detaylıya gireceğim inşallah değişmez
Kardelen19 vezozcan günü gününe aynıyız 12+1 benimde bugün henüz gitmedim salı günü perinatoloji de ense kalınlığı vs bakılacak ikiz benimki devlet hastanesinde söyler mi bilmiyorum
vezozcan Kardelen19 bende devlet hastanesi takipliyim eğer pozisyonları uygun olursa söylerler sizede siz yinede sorun gözüküyor mu diye
Beyzabetulozkul Merve010 14. Haftada %99 belli ama bir hafta sonra tekrar bakalım dedi, 15. Haftamda öğrenmiştim 🫶
Meslina06 Niloyaaaaa https://hizliresim.com/q8nbbhy benim ki nuba gire kiz mi erkek mi sence canım merak ediyorum da 🥰
Niloyaaaaa Meslina06 canım eğer o düz gibi olan nubuysa kız gibi kaç haftalık burda genelde 11-12 haftalıkken nub işe yarıyor gibi ama dediğim gibi gerçekten anlayamıyorum ben..benimki kız nubu olmasına rağmen ters köşe yaptı 🥴😅