dogurangaplumba Hayat70 Gerçekten böyle agresif insanlar sosyal yaşamdan uzaklaştırılmalı işini severek yapmayan hekim çok malesef Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Hayat70 dogurangaplumba Amin canım hepimizi insAllah.😇Şimdi 15 haftalık gibi kadın doğuma gitcem tarama sonucu göstermeye insAllah oda tersleyip bakmadsn göndermez.
SrpYlmz Merve010 13+2 de öğrendik kızımı normalde erkek çocuk hemen gösterir ama bizim kız aceleci çıktı 😅 🧿ama 19 a kadar fln göremeyen olabiliyor cocugun pozisyonundan dolayı fln
tgbmerve Sedaeo sol üstte üç yatay çizgi var tıklayın , resim yukleye tiklayin, sonra çıkana tıklayın ve resmi seçip yukleyin
dogurangaplumba Hayat70 Sabit bir doktorun yokmu? Her doktor bakmıyor malesef benim hastam değilsin deyip tersliyor
vezozcan Hayat70 ben ilk hamileligimde 12. Hafta 2. Hamileligimde de 13. Haftada öğrendim buda 3. Hamileligim bunda da 12 de öğrendim değişeceğini sanmıyorum çünkü doktorum hem kordonunu hemde pipisini ayrı ayrı gösterdi bana ultrasonda
Zeynepbayav Mrv1234sim bilmiyorum doktor bişey söylemedi parti yapacağımız için kağıda yazdı ama %90 belli dedi bizde cinsiyet partisi yaptık ama boşa gitti
Hayat70 dogurangaplumba Kuzum bizim burda tarama testi yapılmadığı için şehir dışına gönderdi.Yoksa kendi doktorum sabit.
vezozcan Hayat70 öyle çok şükür valla devlet hastanesi olmasına rağmen üç hamileligimde doktorlarımız hel çok ilgili ve anlayışlı, sizde değiştirin memnun değilseniz çünkü hamilelik döneminde doktor çok önemli sizin ruh sağlığınız açısından bile
dogurangaplumba Hayat70 Bana yakın olan hastanede öyle birde son haftalarda 1 hafta bana gel bir hafta şehir hastanesine git diyormuş doğumda yaptırmıyomuş bende merkezde ki hastaneye gidiyorum ilçeler böyle işte Balıkesirde gördüm bunu