MadameNoire mehtap4925 bazen inanasım gelmiyor sanki hep böyle gidecek gibi geliyordu 🤭😂😍 Rabbim saglikla sihhatle büyütmeyi nasip etsin canimm hepimize
mehtap4925 MadameNoire amin amin bende öyle diyorum hep iki çocuğumda tedavi gördümbına tedavi görmeden hamile kaldım halen inanamıyorum
MadameNoire mehtap4925 Allahin imtihanları çeşit çeşit canım benimde bu evladıma hamile kalmadan 2 ay önce 3 aylık yavruma kurtaj olmuştum sağlıksız gelişmişti ama 2 ay sonra Rabbim tekrar nasip etti 1 ay boslukla 11 - 12 aydır hamileyim diyebilirim 😄
Use12345 mehtap4925 sanki hiç doğmayacakmis gibi hissediyorum sanki artik boyle yasiyacakmisim gibi 😂😂😂😂
Aybike042024 mehtap4925 🥰🥰evet canım, Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
EceSB 34+5’ten selamlar. Biz de bebişim dayanabilirse nisanın ilk ya da ikinci haftasını bekliyoruz bakalım.
Sena_aa mehtap4925 benim de haftaya çarşamba randevum var her gittiğimde heyecanla gidiyorum 😂😂 keyifleri yerindedir bence 😂😂😂
mehtap4925 Sena_aa bende hep hevesle gidiyorum ilkin özele gidiyordum çok detaylıydı bilgiler taki fiyatlar uçunca devlete gidiyorum üstten bişiler sekreterine söyleyince anlıyorum ama iyi olsun kavuşunca görürüm 🥰🤲🏻