ilkgozagrim__ mehtap4925 bekleyelim bakalımmm son 28 gün gününü beklerse küçük prenses 36 haftalık olduk tam
Aybike042024 mehtap4925 🥰🥰evet canım, Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
mehtap4925 gata ayyy maşallah bende dün doğum çantamı hazırladım ufak tefek şeyler kaldı gittim bir sürü temizlik ürünü aldım temizliğe başlayacağım inşallah bende 🥰🥰
gata mehtap4925 erken doğum riskim olunca halıları da yıkatmıştım temizliği yardımcı abla, çantamı arkadaşlarım hazırladı ama olsundu 😀🥰 size de hayırlı olsun inşallah temizlikte de kendinizi çok yormayın 😊
mehtap4925 Sena_aa tam tamına aynıyız acaba benimkinin durumu nasıl haftaya randevum inşallah keyfi yerindedir heyecanla bekliyorum h🥰
Sena_aa mehtap4925 benim de haftaya çarşamba randevum var her gittiğimde heyecanla gidiyorum 😂😂 keyifleri yerindedir bence 😂😂😂
MadameNoire mehtap4925 bazen inanasım gelmiyor sanki hep böyle gidecek gibi geliyordu 🤭😂😍 Rabbim saglikla sihhatle büyütmeyi nasip etsin canimm hepimize
mehtap4925 gata valla eşime güveniyordum oda 20 gündür bel fıtığından yatıyor yardıma gelenim yok ev baya kötü o yüzden bi hafta daha geçsin başlayacağım inşallahAllaha emanet 🤲🏻🤲🏻
Eminearslan mehtap4925 erken doğum riskiniz vs var mıydı ? Ben 37. Haftadayım geçen hafta muayene oldum doktor 4 nisanda çağırdı bi daha 38 dolunca yani bana çok geç geliyo ya o arada doğarsa diye düşünüyorum sizin gibi yorumları görünce ama bende erken doğum riski yok
AycinGozuacik 35+5 teyiz bizde en son 21 nisan diyor uygulama bakalım ne zamana gelicek her hafta kontrolümüz var artık
Sabahat17 AycinGozuacik bizde bugün 35+5 olduk aramizda bir gün var uygulamaya göre Nisan 22 ama bakalım doktorumuz hangi günü verecek siz gün aldınız mı doktordan