mehtap4925 Sena_aa bende hep hevesle gidiyorum ilkin özele gidiyordum çok detaylıydı bilgiler taki fiyatlar uçunca devlete gidiyorum üstten bişiler sekreterine söyleyince anlıyorum ama iyi olsun kavuşunca görürüm 🥰🤲🏻
Sena_aa mehtap4925 evet ya fiyatlar uçtu bi an da gitsek bir dert gitmesek bir dert oldu valla 🤦🏻♀️ Allah’ın izniyle bir doğursaydık 😂
Elfckmn mehtap4925 e nabiza bakabilirsiniz devletteki kontrolde not alıyorlar oraya oradan detayları yazıyorlar kilosu ölçüleri vs
Busraunalbuglem Bizde 35 haftaligiz ama doktorumuz 1 hafta önden gidiyo dedi 36 görünüyoruz hayırlısı olsun bakalim.Allah hepimizi bı avaz da kurtarsın inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım bebislerimizi 🙂
mehtap4925 Busraunalbuglem bi hafta önde giden kilosu doğum yine olması gereken tarihte oluyor sağlıkla gelsin maşallah bebişine 🥰🥰🤲🏻
mehtap4925 Sena_aa amin amin diğerlerini özelden doğurdum ozaman muayene parası 50 tl doğum 500 tlydi şaka gibi 😂 ama ozaman kiramız 350 idi ama paranın kıymeti vardı şimdi yok mağlesef
AbcAhmet 34+4 evde tekim eşim geceleri de çalişiyor çok korkuyorm bebiş erken gelmek isterse ne yaparm diye ilk gebeliğim 2 hafta sonra randevum var doktor gün verir inşallah ona göre hazırlarım kendimi sezeryan istiyorm
mehtap4925 Azra8Engin hoşgeldin az kalmış aramızda bi hafta var bayram şekeri olabilir senin şeker🥰🥰🤲🏻😊