Ays_01 Ecesunurnazperi inşallah🙏🏻 10 gün kalmasına rağmen test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama yapmiycam😂
Ecesunurnazperi Ays_01 bende aynı sürekli gün hesaplıyorum 😃kaç gün kaldı kaç gün geçti üstünden diye
Sonnenblume Tugba_turk46 14. Günüm bugün. Geçen ay 19 da testte pik görmüştüm . Sizin kaçıncı gününüz
Tugba_turk46 Sonnenblume 19 Mart’ta 15. Günümde pik gördüm 2 gündür testlerim silik çıkıyor çatladı büyük ihtimal 🤲🏻😍 14 günü sabırsızlıkla bekliyorum
fgnzc Tugba_turk46 Tugba_turk46 bende beklıyorum eşimde bende ilac kullanıyoruz hadı inşallah hapımız için hayırlısı olsun 🤲
Babyada Smbemdy ayy gerçekten mi 😍 güzel dileğiniz inşallah isteyen herkesi bulsun içinde de bizi 🙏🏻 ovulasyon kullanmış mıydınız ?
YesimAykut Merve-metin anladım canım evet ramazanda zor oluyor takip ve değerlendirme, bakalım hayırlısı inşallah olur bu ay
Smbemdy Babyada evet kullandim adetin 14. Gunu yumurtlama gordum . Adetin 12. Gunu degerlendridim en son o yuzden umidim az .. tutma ihtimali nasip artik
Babyada Smbemdy spermler birkaç gün canlı kalabiliyor bence ihtimal var , iyi düşünelim iyiyi çekelim 😌 geçen ay erken test yapmıştım bu ay yapamayacağım umutsuzlaşuyprum diye gecikme bekleyeceğim, siz yapacak mısınız
Smbemdy Babyada ben pazar gunu yaparim test yumurtlamanin uzerinden 12 gun gecmis oluyor hemen hemen varsa cikar diye dusunuyorum elimde testler var
Babyada Smbemdy bende pazar günü yapacağım sanırım , pazartesi günü de doğumgünüm inşallah güzel haberler alıp güzel haberler verebiliriz 🤗🤭
-Kubra08- Tugba_turk46 Bende Nisan ayında doğum yapacak biri olarak söylüyorum , Rabbim isteyen herkese nasip etsin diyorum herkese bu sevinci yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰🤲🏻
Tugba_turk46 -Kubra08- Ayyy şimdiden hayırlı olsun inşallah Rabbim sağ salim bir avazda kucağınıza aldırsın inşaallah çok sağolun 😍🤲🏻
Elif1989- -Kubra08- aminn insaAllah canim sende saglikli bir sekilde yavrunu kucagina alirsin insaAllah Aminn🌹