Tugba_turk46 Sonnenblume Aminn inşallah benimde bat 5 15 . Günde pik gördüm çok şükür umudum yüksek bakalım
Sonnenblume Tugba_turk46 ayyy hadi inşallah çok güzel olur her şey ☺️ pik görmedim ama değerlendirmeye başladım şimdiden 🙏🏻
Sonnenblume Merve-metin benim de bugün 13. Günüm henüz görmedim geçen ay 19. Günde pik oldu bu ay da takip ediyorum bakalım ☺️ hangi marka test kullanıyorsunuz ?
Sonnenblume Tugba_turk46 14. Günüm bugün. Geçen ay 19 da testte pik görmüştüm . Sizin kaçıncı gününüz
YesimAykut noble1 ben de her ay bekleyenler arasındayım canım evet çok üzücü, 3 güne teste başlayacağım ve umudum hiç yok değerlendirmem rağmen
ZeynepDuru17 Tugba_turk46 hamiş bı anne olarak burda umutla bekleyen nerde kimin ne muradı varsa rabbim gonlunuze göre versin içinde benimde inşallah rabbim kucaginizi boş bırakmasın 🤲❤️
Tugba_turk46 ZeynepDuru17 aminnnn bacımm yüreğine sağlık Rabbim evladını kucağına sağ salim aldırsın inşaallah 🤲🏻♥️
YesimAykut Merve-metin ben bu ay ovülasyon testi yapmadım canım saldım biraz 😁 birdahaki ay yapacağım zaten 2 3 güne normal test yapacağım, sen hangisini kullanıyorsun iyi mi testin
Merve-metin YesimAykut birgebeningünlüğünden aldım testi çok iyi yorumları vardı canım ben test kullanıyorum ama malum ramazan olduğu için birde çalıştığımdan gün aşırı olmuyor 3 günde bir oluyor daha pik görmedim bakalım pik olduğunda nasıl ilerleyecem bilmiyorum
Babyada Bat 28 Mart heyecanlıyım, umarım bu ay herkesin gönlünce olur 🙏🏻 ovulasyonla takip edip gün aşırı ilişki oldu, yumurtlama çetlama günü üst üste değerlendirdik. İhtimal yükselmiştir inşallah tutmuştur 🤗
YesimAykut Merve-metin anladım canım evet ramazanda zor oluyor takip ve değerlendirme, bakalım hayırlısı inşallah olur bu ay
Cambardak__ Yumurtlama günümü buldum değerlendirdim adetime 10 gün var goguslerim aşırı hassaslasti acaba hamile olabilir miyim testte yapmak istemiyorum çok heyecanlı 🙏🏼
Seydanuurr4 Tugba_turk46 valla ben adet bitiminde gördüm hemen sonrasında 3 günün sonunda sulu akıntım vardı ertesi gün gene yumurtlama akıntısı geldi hep değerlendirdik göğüs uclawrım acıyor bel ve adet olacak gibi ağrım oluyor