Elif1989- -Kubra08- aminn insaAllah canim sende saglikli bir sekilde yavrunu kucagina alirsin insaAllah Aminn🌹
Gul616161 Tugba_turk46 bende bu ay tüp bebek transferi olacağım 1 yada 2 sinde inişallah hepimiz hayırlı haberler alırız🙏
Tugba_turk46 Gul616161 Rabbim pozitif sonuçla post açmayı nasip etsin ben inanıyorum Nisan ayı bir çoğumuza şanslı gelecekl🤲🏻
SelinYalcnkya Gulhangundas bende 8 aydır bekliyordum heyecanla her ay test yapıyordum aama çıkmıyordu. En son bıraktım test yapmayı çok üzülüyordum ve şu an hamileyim. Ümidinizi kesmeyin Allah doğru zamanı bekliyor sabır sadece 🙏🏻 güzel haberler alırsınız inşallah
Tugba_turk46 Gulhangundas benim bat 5 1 hafta gecikmeyi beklicen kesin kararlıyım çünkü 2 senedir yeterince negatif gördüm adet olmassam beklerim olursam gerek kalmaz zaten🤕
Aysenurayse Tugba_turk46 34+3 olduk dün gün aldık ikinci doğum için geri sayım başladı ama hala herşeyim tam değil 😀
minikfasulyeannesii Tugba_turk46 Rabbim hayırlısıyla sağlıkla hamilelik nasip etsin amin tüm isteyenlere 🌸🤲💐
Ays_01 9000 inşallah .. bekleyen herkesin çıkar.. geçen ay bu ayki kadar değerlendirememiştik ve ben 10 gün öncesinden eve stokladığım testleri yapmaya çalıştım negatif gördükçe stres olup adetimi bir hafta geciktirdim. Umarım bu ay öyle olmaz🙏🏻🙏🏻
Feride_01 Ays_01 stres olma olmuyor yoksa bende düşük yaptım 4 aylık oğlumu kaybettim 1 ay bekledim nisanda denicem inşallah 🤲inşallah rabbşm bekleyen herkese nasip eder