Ytsnzy 7+5 kabızlık hemen etkisini gösterdi 😔mide bulantısından bisey yiyip içemediğim için çare de bulamıyorum
Meliek Malajin17 33 haftalıkken yaşadım ben bunu artık okadar kötü durumdaydım ki yediğim denemediğim şey kalmadı zeytinyağda içebilirsiniz ama direk poponuza sürün derim nasıl bebeklere süreriz aynı şekilde biraz zorluyor ama yapıyorsunuz deneyin yumuşatıyor
Malajin17 Meliek zeytinyağı içmeye başladım canım durmadan içerim e vitamini zaten bakayım etki edecek mi
Meliek Malajin17 direk poponuza sürün tuhaf gelebilir ama artık sonn çare aklıma geldi deneyin cidden 🤗
Malajin17 Meliek yok canım neden tuhaf olsun denerim ama ben lavaboda acı çekmiyorum ki zaten mevzu karnımın taş olmadı ve kabizlik
Snm_acr Malajin17 kuru inciri küp küp doğrayıp bir kavanoza koy üzerine hakiki zeytinyağı ağzına kadar doldur her sabah bir yemek kaşığı aç karınla onu ye üzerine su iç hiç bir şeyin kalmaz canım önyargın üzerine bittikçe tazele hep bebeğine şifa olur hemde seni rahatlatır 🥰
Malajin17 Snm_acr canım aslında dolapta o kür var ben gebe kalmadan önce kullanıyordum sadece bir ara prolaktini yükseltiyor diye duyunca bıraktım ama herhalde şimdi bir sorun olmaz değil mi zaten gebeyim
Meliek Malajin17 portakal tarzı şeyler yiyin bol ekmek katı şey yemeğin sıvı şeyler alincada rahatlatiyo
alevShn Malajin17 bol sebze, lifli gıdalar, yulaf, günkurusu, kuru incir, kabak çekirdeği ve ne mucize olan tabii ki sade kefir