Malajin17 Kızlar 10 haftadayim hiç geçmeyen kabızlık var 3 litre su içiyorum yürüyüş yapıyorum ama bana mısın demiyor karnım davul gibi çözüm olan var mi
Busekrtl Malajin17 Yok valla. 3 4 günde bir ancak, o da ne kadar acılı bilemezsin… Allah yardımcımız olsun. Ayrıca kayısı kurusu filan da denedim, ben zaten çok acı turşu filan da yiyen biriyim ama bana mısın demiyor :(
Malajin17 Busekrtl ayyy canım benim bazen 10 günü buluyor ve normal hayatımda hiç böyle bişey yasamiyordum
Betusyl Kivinin dışını güzel yıkayıp ince dilimleyip kabukla yemek sonrasında ılık su içmek kabızlığa iyi geliyormuş , kayisidan daha iyiymis
nursumdem Malajin17 ben probiyotik kullandım iki pakette geçti doktorum önermişti isterseniz ismini vereyim doktorunuza danışarak tüketin
MerveBa Malajin17 Ben de çok çektim doğal yöntemlerin hiç biri işe yaramayınca doktorum dupalac diye şurup verdi 1 ay kullanıp bıraktım. Şimdi sabah aç karnına iki kayısı yiyip su içiyorum 1 saat sonra falan kahvaltı yapıyorum. Zorlanırsam yine şurup içiyorum ve 21 haftalığım hala devam ediyor.
Nur_budak Malajin17 bende yeni doğum yaptım emziriyorum çok fazla kabızlık yaşıyordum doktor duphalac diye şurup verdi bebeklerde kullanılıyormuş faydasını gördüm bi doktoruna Danış istersen
Semaa00nur Malajin17 bu haftalar da oluyor maalesef özellikle de normalde kabız bir insansaniz sabah uyanır uyanmaz 3 adet gün kurusu kayisi ve kivi yiyordum ben. Ve lifli sebzeler yiyordum faydasını gördüm sizde deneyin bir isterseniz aç karnına kıvi ve kayisi sonrasında kahvaltı 🤗
Malajin17 Semaa00nur yok canım hayatimda hiç olmadım desem yeridir. Ne deniyorum olmuyor yürüyüş sebze kayısı su karnım 2 aylık olmama rağmen 5 aylık gibi
Bebismgeliyorr Malajin17 sade kefir iç günde Bi defa faydasını göreceksin eminim ben o şekilde iyi oldum