Mutluannebebek GamzeMeryemm58 Evet eşim hariç kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum zaten.siz de mi böyle testle öğrendiniz gebeliğinizi
GamzeMeryemm58 Mutluannebebek aynenböyle testle öğrendim ertesi gün kan verdim değer yüksek çıktı fakat ultrasyonda sadece kese göründü onun içinde 2 hafta bekledik geç döllenme deniliyor kalp atışı duyulmadığı zaman sonrasında duymuştuk
Mutluannebebek metemom_ Testi tekrarlıycam sonra kan vermeyi düşünüyorum canım elimde kaset test var akşam ve yarın tekrarlamayı düşünüyorum
Mutluannebebek metemom_ gebeliğin ilk günlerinde oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce daha net durum yok ama bilgisi olan paylaşabilir mi
metemom_ Mutluannebebek yok canım bende tutuyordum hamile olduğumu bilmeden iki hafta oruç tuttum zaten bebek o haftalarda senden beslenmiyor
Mutluannebebek GamzeMeryemm58 gebeliğin ilk günlerinde oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce daha net durum yok ama bilgisi olan paylaşabilir mi
Mutluannebebek Dilara_0 gebeliğin ilk günlerinde oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce daha net durum yok ama bilgisi olan paylaşabilir mi
Dilara_0 Mutluannebebek hormonların yükseleceği için tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi olabilir. Kan değerlerin düşerse senin içinde zarar bebek için de lakin önce kan değerlerine baktirip doktoruna danışman senin için çok daha sağlıklı olacaktır ❤️
Mutluannebebek 2princessmother gebeliğin ilk günlerinde oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce daha net durum yok ama bilgisi olan paylaşabilir mi
Ayyseegnss @“Mutluannebebek” merhaba canım benimde yumurtlama 11 Mart gosteriyodu uygulamada p.tesi kan verdim negatifti şimdi adetime 4 gün var yapsam çıkar mı ki
Mutluannebebek Ayyseegnss Adete 4 gün varsa erken gebelik testi yapabilirsin ben testte görmeden kan vermek istemedim ya da adet gününü bekle öyle kan ver canım