Mutluannebebek [https://mutluresim.com/images/2024/03/21/zAG4Nj.jpg](https://) Kızlar merhaba yumurtlama üzerinden 11 gün geçti bugün test yaptım silik çizgi görüyorum siz de görüyor musunuz 🙏
Umksanbe Mutluannebebek bebek var büyük ihtimalle şuan ➌ haftalık falan 11 gün gecikip bu kadar az çıkması geç döllenme ile alalı ama doktora gittiğin zaten ➍,➎ haftalık denecek şok adet tarihine göre ama bebek var hayırlı uğurlu olsun
2princessmother Mutluannebebek kaset test böyle çıkmış erken gebelik yapsan daha koyu çıkar gözün aydın canımmmm minik geliyor en kısa sürede kan ver🌸🤲❤
Dilara_0 Mutluannebebek kuruma çizgisi değilse var gibi kaç dk sonra baktınız acaba hemen çıktıysa pozitif Rabb’im gönlünüze göre versin inşallah ❤️
GamzeMeryemm58 Mutluannebebek benimde böyleydi kan ver kanka ama kalp atışını duymadan kimseye söyleme derim ama var hayırlı olsun ❤️
Mutluannebebek Umksanbe yumurtlamayı ovülasyon testinde yakaladım yumurtlama üzerinden 11 gün geçti adet 11 gün gecikti olarak anlaşılmış
Mutluannebebek 2princessmother gebeliğin ilk günlerinde oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce daha net durum yok ama bilgisi olan paylaşabilir mi
Cansubasar Sabah ki ilk idrarla yapın ve ilk 5 dakika içinde çıkan sonucu baz alın çift çizgi çıkarsa adetten 14. Günğn sonunda kan testi verin
Mutluannebebek Dilara_0 Süreden emin olamıyorum o yüzden testi tekrarlıycam sağolun teşekkür ederim 🙏
Mutluannebebek Dilara_0 gebeliğin ilk günlerinde oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce daha net durum yok ama bilgisi olan paylaşabilir mi
Umksanbe Mutluannebebek evet the dediğim gibi bebek ➋,➌ haftalık ama gittiğinde son adet tarihini soracaklar bebek daha büyük çıkacak 😊
Mutluannebebek gebeliğin ilk günlerinde oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce daha net durum yok ama bilgisi olan paylaşabilir mi
Mutluannebebek GamzeMeryemm58 Evet eşim hariç kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum zaten.siz de mi böyle testle öğrendiniz gebeliğinizi
Mutluannebebek GamzeMeryemm58 gebeliğin ilk günlerinde oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce daha net durum yok ama bilgisi olan paylaşabilir mi
metemom_ Mutluannebebek silik çizgi var canım bence bir de erken gebelik testi yap onda daha net çıkar 😊
Mutluannebebek metemom_ Testi tekrarlıycam sonra kan vermeyi düşünüyorum canım elimde kaset test var akşam ve yarın tekrarlamayı düşünüyorum
Mutluannebebek metemom_ gebeliğin ilk günlerinde oruç tutmak sıkıntı olur mu sizce daha net durum yok ama bilgisi olan paylaşabilir mi