Umksanbe Mutluannebebek evet the dediğim gibi bebek ➋,➌ haftalık ama gittiğinde son adet tarihini soracaklar bebek daha büyük çıkacak 😊
Kadermiray Benimde aynı bat 24 beklenmedeyim tekrar test yapmaya cesaretim yok daha önce karşılaştım maalesef üzerine adet gördüm inşallah bu defa olmaz adet sancım var da bakalım 😔
Mutluannebebek Kadermiray Ben de hemen kan vermeye korkuyorum biraz daha bekliyim diyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Mutluannebebek metemom_ Tekrar Kaset test yaptım bu sefer çift çizgiyi göremedim Testlerde yanılma payı oluyor adet günümü bekliycem gecikme olursa kan vericem canım
Mutluannebebek metemom_ Bir de kaset teste telefonun flaşıyla baktım gölge bir ikinci çizgi görünüyor ama tam t çizgisinin hizasında değil C çizgine daha yakın bir yerde
metemom_ Mutluannebebek anladım canım gecikmeyi beklemek en doğrusu zaten böyle testler hep yanıltıcı oluyor maalesef
Mutluannebebek metemom_ Siz nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu yani yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınız
metemom_ Mutluannebebek hiç takip etmedim canım benim olmuyordu tüp bebek yaptıracağım diye umursamadım 4 gün gecikmem oldu ön görüşme için tüp bebek merkezine gittiğimde keseyi gördüler test yapmadım