Munevver_bozdogan Aabbccc ya canım bende şok oldum bugün 4.gün testi erken yaptım biliyorum ama şeytan dürttü bir de evde sıkılıyorum baya yapim dedim silik çizgi çıkmasını bile beklemiyordum çıkınca direk size attım 😊
Aabbccc Munevver_bozdogan varrr var var hamilesin gözün aydın canım benim çok çok çok mutlu oldumm gerçekten 😍
Munevver_bozdogan Aabbccc çok güzel kalbin var bebeğin şok şanslı senin gibi bir annesi olacağı için.. hep destek oldun bana ❤️❤️🥹🥹
Lina_alya_aras Yarın yada diğer gün tekrarla canım internette araştırdım beta HCG yeteri kadar yüksek olmadığı için silik çizgi çıkarmış bir kaç gün sonra tekrarlayın yazıyor
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan hayırlı olsun canım benim 😍 inşaallah sağlıkla kucağına alırsın ara doktorunu sor bı
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras erken diye arayıp sormadım istemedim canım bir kaç gün daha tekrar edeceğim testi koyulaşırsa o zaman söylerim
Aabbccc Lina_alya_aras münevver hanımi biliyorum canım onunla sıkı bir şekilde konuşuyoruz onu merak ediyordum bıri daha var sizin gibi aynı gün yapan onu ve seni merak edecem😍
Aabbccc Munevver_bozdogan olmasaydı kesinlikle çıkmazdı tutmuşki silik çizgi var canım😍ikiside tuttu bence😍iyi yaptın ama hemen yapmazsın diye düşünüyordum😂
snayglll Munevver_bozdogan merhaba hayırlı olsun rabbim kucağınızda bulundursun bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum sorması ayıp bayanlar sizlerde ne gibi sorunlar vardı da tüp bebek yaptırdınız acaba merak ettim kendimle kıyaslıcam da 🥹
Aabbccc Munevver_bozdogan karşılıklı canım benim senin bebeğinde çok şanslı çok tatlı bir annesi olacak🩶Her konuda yardımcı olurum bildigim kadarıyla canım artık süreci beraber ilerleriz hamile hamile🩶😍
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras bende 28i direk kan vereceğim canımmm sabahtan hatta özele gelip orda kan vereceğim sağlık ocağı çok bekletiyor dayanamam ben 😂
Aabbccc Lina_alya_aras amin inşallah canım benim hepimiz bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla güzellikle kucağımıza alalım♥️🌸
Munevver_bozdogan Aabbccc valla şimdiden tribe girdim ikisi mi tuttu biri mi diye ama genelde sol tarafımda tek taraflı ağrı var genelde canım. Gönlümden bir tane geçiyor valla ne yalan söyleyeyim inşallah bir tane sağlıklı bebeğim tutunmuştur bana 🥰
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan inşaallah kalbindekini verir Allah ama ikiz olsun 😍 bir iki sene sıkıntılı olur ama ondan sonra rahatlarsın 🤲🏻
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan akşam devlet Hastanesi’ne git ver orda da aynı özelde olduğu gibi bir saatte çıkıyor
baharmom35 Munevver_bozdogan yaaaa canım sanki gölge var tabi 4. Günün pembe yada kırmızı bir renk beklemiyoruz ama gölge de var ayy bide ikiside tutmuş oluyormuş 😂😂 sağlıkla olsunlar sağlıklı gebeliğin olsun inşallah darısı bana ve bekleyen herkese inşallah 🤲 diğer forumda yazmıştım benim transfer tarihi belli oldu 28 i perşembe günü
Munevver_bozdogan baharmom35 gönlümden bir tane geçiyor inşallah sağlıklı bir bebeğim tutunmuştur bana 😍😍
Lina_alya_aras baharmom35 ay inşaallah sende bizim gibi sabırsız sabırsız beklersin çok sevindim biz öğrenirken sen transfer Olcan seni bekleriz artık biz öğrendikten sonra inşaallah 🩷