Munevver_bozdogan Lina_alya_aras Ben de çok heyecanlandım Öylesine yaptım silik çizgiyi görünce şok oldum 🙊
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan canım benim birde bizim bugün 4. Günümüz ilk günü saymayin dedi bana
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras bazı doktorlar sayıyor muş benim de kafam karıştı ama sonuç itibari ile test yaptım böyle silik çıktı 😄
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan hayırlı olsun canım benim 😍 inşaallah sağlıkla kucağına alırsın ara doktorunu sor bı
Munevver_bozdogan Aabbccc ya canım bende şok oldum bugün 4.gün testi erken yaptım biliyorum ama şeytan dürttü bir de evde sıkılıyorum baya yapim dedim silik çizgi çıkmasını bile beklemiyordum çıkınca direk size attım 😊
Aabbccc Munevver_bozdogan varrr var var hamilesin gözün aydın canım benim çok çok çok mutlu oldumm gerçekten 😍
Munevver_bozdogan Aabbccc çok güzel kalbin var bebeğin şok şanslı senin gibi bir annesi olacağı için.. hep destek oldun bana ❤️❤️🥹🥹
Lina_alya_aras Yarın yada diğer gün tekrarla canım internette araştırdım beta HCG yeteri kadar yüksek olmadığı için silik çizgi çıkarmış bir kaç gün sonra tekrarlayın yazıyor
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras erken diye arayıp sormadım istemedim canım bir kaç gün daha tekrar edeceğim testi koyulaşırsa o zaman söylerim
Aabbccc Lina_alya_aras münevver hanımi biliyorum canım onunla sıkı bir şekilde konuşuyoruz onu merak ediyordum bıri daha var sizin gibi aynı gün yapan onu ve seni merak edecem😍
Aabbccc Munevver_bozdogan olmasaydı kesinlikle çıkmazdı tutmuşki silik çizgi var canım😍ikiside tuttu bence😍iyi yaptın ama hemen yapmazsın diye düşünüyordum😂
snayglll Munevver_bozdogan merhaba hayırlı olsun rabbim kucağınızda bulundursun bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum sorması ayıp bayanlar sizlerde ne gibi sorunlar vardı da tüp bebek yaptırdınız acaba merak ettim kendimle kıyaslıcam da 🥹
Aabbccc Munevver_bozdogan karşılıklı canım benim senin bebeğinde çok şanslı çok tatlı bir annesi olacak🩶Her konuda yardımcı olurum bildigim kadarıyla canım artık süreci beraber ilerleriz hamile hamile🩶😍