Lina_alya_aras Moommy ay Allah’ım ya yüzünüz hep gülsün 🤣 benim kafada bende eşime diyorum dondurma parasını hemen ver evlatlarımı kapıya koyarlar 🤣 ya insan bilmeyince tuhafına gidiyor canım
Moommy Lina_alya_aras hepimizin inş 😀 herkes kalanların peşinde anlaşılan seni test günün hangi gün demişti dr canım cuma mı hepimiz 18 inde transfer olduk günler farklı bana dr o günüde say dedi
Lina_alya_aras Moommy yok canım bize sayma dedi 30 u dedi bize de ama ben erken gidip vericem Çarşamba düşünüyorum
Moommy Lina_alya_aras anladım hepsi farklı söylemiş bana 29 dedi test ver benimki hayatta erken gitmez durumların haber verin lütfen 🙏
Lina_alya_aras @“Moommy”#p31979780 yok canım çoğullar yazmışsın ya ben onu farklı anladım ama olursa yok demem 🩷
Lina_alya_aras Moommy veririz canım benim keşke yakın olsak ben test alıp gelirdim artık sana 😂 kocan almadi bizide meraklandirdi
Lina_alya_aras Moommy ay yok balım okadar değil kocam iki çocuk istiyor ya ben bir kere de doğurur çıkarım dedim 🤣
Munevver_bozdogan Aabbccc canım 2 gecedir uyuyamıyorum ateş basıyor gece sıcaktan üstümü değiştirip kısa kollu giyiyorum öyle uyuyorum normal mi bu sana da çok ateş sıcak falan basıyor mu
Moommy Munevver_bozdogan selam bende bu gece aynı sorunla uyuyamadım ağrım oluyor sanki regli olucam sende durum nedir ?
Aabbccc Munevver_bozdogan evet bende de çok oluyordu canım ani sıcak basıyordu sonra geçiyordu bir süre sonra geçiyor ama merak etme sorun yok🌸hormonlar yükseliyor gayet normal
Munevver_bozdogan Moommy ben kaç defa test yaptım çift çizgi çıktı canım hep yani hamileyim büyük ihtimalle o yüzden bu ağrıları hep ona yoruyorum. Bende kasık ağrısı var sık sık idrara çıkıyorum
Munevver_bozdogan Aabbccc ondan olabilir canım bende 1 hafta raporluydum bugün işe döndüm bakalım hayırlısı 😃