Moommy Umutlabekleyis sağ mor solun durumu iyi sonra orası geçiyor diğer taraf komple morsa arada krem sür masaj yap ve hep aynı yerlere yapmamaya çalış
Umutlabekleyis Moommy kız benimde aynı sağ mosmor sol iyi hahah ya göbeğin altına mı vursam diye düşünüyorum
Moommy Lina_alya_aras tabiki verilir alınır ama bu insanlar zaten ayyuka çıkmış hormonlar bide tedavi olduğumu bilen insanlar yani hiç söylediklerine dikkat etmiyor bana arada geliyorlar eşim hemen diyor hormonlar sakin ol anlamsız gerginlik oluyor mu herkeste acaba
Lina_alya_aras Moommy ben o konuda kafam rahat kimse bilmiyor transfer olmadan öncede iftara misafirlerimi aldım şimdi sadece amcamgil biliyor başka kimse bilmiyordu karışmıyor da 😁
Lina_alya_aras Nur_acikgozer teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun bende test yaptım beşinci gündü silik çizgiyi gördüm şimdi kan testinin gününü bekliyorum Allah’ım kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin 🩷
Moommy Lina_alya_aras ya bana kalsa da öyle ama eşim o kadar heyecanlı ki sanki o doğuracak tüm rehberi haberdar ediyor herşeyden sağolsun 😀😀😀😀
Moommy Lina_alya_aras ya ne güzel benimki köyün davulcusu adeta herkes herşeyi biliyor sanki bu kesinmiş gibi şimdi de dondurduklarımız ne olacak diye başladı onlar dolapta üşürmüş 😀😀😀 dün gelmiş bana diyor sakın soda içme çocuklarım erir birde çoğullar 😜
Lina_alya_aras Moommy ay Allah’ım ya yüzünüz hep gülsün 🤣 benim kafada bende eşime diyorum dondurma parasını hemen ver evlatlarımı kapıya koyarlar 🤣 ya insan bilmeyince tuhafına gidiyor canım
Moommy Lina_alya_aras hepimizin inş 😀 herkes kalanların peşinde anlaşılan seni test günün hangi gün demişti dr canım cuma mı hepimiz 18 inde transfer olduk günler farklı bana dr o günüde say dedi
Lina_alya_aras Moommy yok canım bize sayma dedi 30 u dedi bize de ama ben erken gidip vericem Çarşamba düşünüyorum
Moommy Lina_alya_aras anladım hepsi farklı söylemiş bana 29 dedi test ver benimki hayatta erken gitmez durumların haber verin lütfen 🙏
Lina_alya_aras @“Moommy”#p31979780 yok canım çoğullar yazmışsın ya ben onu farklı anladım ama olursa yok demem 🩷