Munevver_bozdogan Lina_alya_aras 🤭🤣🤣 ben şans artsın diye iki koydurdum canım ikiz düşünmedim hiç açıkçası
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan ben düşünüyorum inşaallah sağlıkla tutar canım zaten eşim iki çocuk istiyor bir kere de doğurur çıkarım 🤣🤲🏻
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras hahahhaa deli 🤪 Allah gönlüne göre versin canım inşallah istediğin gibi olurrr ❤️
Hamileannem Lina_alya_aras hamilelik oldu mu acaba şu an okuyorum bende tüp bebek süreci geçirdim olmadı şu an kendilinden hamile kaldım
Figen_Can Lina_alya_aras Bana seçenek sunmadı kendim söyledim Ankara Cebeci tıp fakültesinde yaptırmıştım halbuki 2 tane koysaydı şimdi belki ikizlerim olacaktı
Lina_alya_aras Figen_Can keşke yapsalar mış canım benim bende istiyorum çoook inşaallah ikiside tutunmuştur sağlıklı bir şekilde hayırlısı olsun senin için de canım
Figen_Can Aabbccc Çok şükür canım rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benimle birlikte bir bayana daha yaptılar o da 35 yaşındaydı ona 2 tane koydular maalesef 😔 onunki tutmamış
Aabbccc Figen_Can amin inşallah canım benim sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah 🌸evet ya tutmayan çok insan duyuyorum kimsenin rabbim kucağını boş birakmasin
Aabbccc Munevver_bozdogan bende onu araştırdım Mayıs ta bende şehir dışına gidecem canım sorun olmuyor diye okudum bende ama bende bilmiyorum bunu inan kadın doğum doktoruma danisacam bende mutlaka
Aabbccc Munevver_bozdogan hayır canım olmadı🙂her bayanda olacak diye bir şey yok ama canını sıkma olmadı diye bende ikidebir lavabo ya gidiyordum gelmedi gelmedi diye 😂