Lina_alya_aras @“Munevver_bozdogan”#p31952717 senin hastane de devlete bağlı değil dimi çünkü Antep’te tüp bebek merkezi iki tane biri devletle çalışıyor biri %100 özel ondan mı bize iki tane koydular acaba 🩷
Munevver_bozdogan Aabbccc bilet aldım bayramda adanadayım da uçağa giderken cihazdan geçiyoruz ya sorun olmaz dimi canım sorsam mı doktora ben araştırdım da çok kısa süreli geçiş olduğu için sorun olmuyor diyorlar
Aabbccc Munevver_bozdogan bende onu araştırdım Mayıs ta bende şehir dışına gidecem canım sorun olmuyor diye okudum bende ama bende bilmiyorum bunu inan kadın doğum doktoruma danisacam bende mutlaka
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras 🤭🤣🤣 ben şans artsın diye iki koydurdum canım ikiz düşünmedim hiç açıkçası
Lina_alya_aras Munevver_bozdogan ben düşünüyorum inşaallah sağlıkla tutar canım zaten eşim iki çocuk istiyor bir kere de doğurur çıkarım 🤣🤲🏻
Munevver_bozdogan Lina_alya_aras hahahhaa deli 🤪 Allah gönlüne göre versin canım inşallah istediğin gibi olurrr ❤️
Hamileannem Lina_alya_aras hamilelik oldu mu acaba şu an okuyorum bende tüp bebek süreci geçirdim olmadı şu an kendilinden hamile kaldım
Figen_Can Lina_alya_aras Bana seçenek sunmadı kendim söyledim Ankara Cebeci tıp fakültesinde yaptırmıştım halbuki 2 tane koysaydı şimdi belki ikizlerim olacaktı
Lina_alya_aras Figen_Can keşke yapsalar mış canım benim bende istiyorum çoook inşaallah ikiside tutunmuştur sağlıklı bir şekilde hayırlısı olsun senin için de canım
Figen_Can Aabbccc Çok şükür canım rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benimle birlikte bir bayana daha yaptılar o da 35 yaşındaydı ona 2 tane koydular maalesef 😔 onunki tutmamış
Aabbccc Figen_Can amin inşallah canım benim sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah 🌸evet ya tutmayan çok insan duyuyorum kimsenin rabbim kucağını boş birakmasin